Velký update vrací do Destiny Iron Banner a přidává týmový voice chat
zdroj: tisková zpráva

Velký update vrací do Destiny Iron Banner a přidává týmový voice chat

18. 11. 2014 17:30 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Bungie pokračuje v pilné práci a snaží se napravit poněkud rozpačité dojmy ze startu Destiny. Prozatím poslední update do hry přidává mnoho výrazných i méně důležitých funkcí a obecně vylepšuje herní komfort. Především ale připravuje hru na vydání velkého DLC The Dark Below, které vyjde 9. prosince.

Mezi hlavní novinky v updatu 1.0.3 je přidání týmového chatu, což není nic jiného, než možnost konečně mluvit s dalšími členy týmu přes mikrofon. Podobná funkce citelně chybí už od vydání hry, vzájemné dorozumívání tak mělo podobu poskakování, ukazování a střílení do míst, kam jste chtěli upoutat pozornost spoluhráče, kterého vám přidělil systém třeba na Strike mise. Týmový chat navíc nefunguje pouze ve Strike misích, ale i týmových módech v Crucible.

Návratu se dočkal PvP mód Iron Banner, který cíleně nevyrovnává vybavení postav a naopak staví na tom, že všichni jdou do boje se svou nasyslenou výzbrojí. Mód po vydání čelil spoustě problémů včetně nevole hráčů, kteří zjistili, že jejich skvělá výbava z nich pořád nedělá polobohy - pokud neumí střílet, nezachrání je ani vygrindovaná exotická výzbroj.

Jinak update opravuje tunu chyb a vylepšuje další tunu herních vlastností, přičemž celý seznam najdete zde. Lovce všech možných achievementů potěší, že tvůrci konečně vyřešili bug, kdy nešlo sebrat dva mrtvé Ghosty.

Tvůrci rovněž upravili grafiku některých lokací, přičemž nejvýraznější se zdá být změna u lokace Bunker RAS-2, zřejmě v souvislosti s vydáním rozšíření The Dark Below nebo nějakého dalšího kampaňového rozšíření v budoucnu.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články