Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje redakce Games.cz!
zdroj: tisková zpráva

Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje redakce Games.cz!

31. 12. 2013 18:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Update #2: Tak jsme konečně odkryli postavy z PFka a zároveň vyhlásili výherce poznávací soutěže. A pozor, místo jednoho jsou rovnou tři. Detaily najdete v článku. :)

Update: Samozřejmě vám všem přejeme i všechno nejlepší v roce 2014. A jen připomínáme, že naše vánoční soutěž končí dnes o půlnoci! Hezký konec roku a zítra ať zažijete bezbolestné probuzení :)

Původní přání: Už zase Vánoce a konec roku? Jak to mohlo tak rychle utéct! Vždyť ještě nedávno jsme se společně dohadovali, která z nových konzolí bude lepší a hezčí, nebo jestli je lepší Call of Duty: Ghosts či Battlefield 4. Strašně rychle další rok s vámi utekl. A protože je vás, co chodíte na Games číst naše články a koukat na podcasty a videa, zase více než loni, děkujeme za vaši přízeň, komentáře, konstruktivní kritiku nebo čtenářské recenze.

Na oplátku vám přejeme krásné Vánoce a hodně herních dárků pod stromečkem. Zasloužíte si je. Však kdo si hraje, nezlobí. A my všichni si hrajeme pořád. Užijte si sváteční volno, věnujte se svým oblíbeným hrám a kdybyste měli chuť, můžete zkusit své štěstí v tradiční vánoční soutěži. Detaily najdete v článku.

Pokud jste přišli z PFka, tak vězte, že soutěž už skončila. A letos se nám opravdu povedlo spoustu z vás přelstít. Tedy nám moc ne, ale Memorymu, který vybíral postavičky, rozhodně ano. Většinou jste všichni uhádli první, třetí, čtvrtou i pátou, ale druhá postavička vám dala pořádně zabrat. Někdo psal, že jde o vojáka z BF4, jiný zas vojáka z Call of Duty nebo Snakea z Metal Gear Solid. Omyl, vážení. Byl to helghastí vojáček z Killzone: Shadow Fall. :) A protože vás to uhodlo opravdu jen pár, tak jsme se rozhodli, že vedle hlavní ceny vyhlásíme i dvě doplňkové. Nejdříve se ale mrkněte, jak PFko vypadá s odkrytými postavičkami.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Vezměme to zleva doprava: 1) Elizabeth (BioShock: Infinite); Helghast assault trooper (Killzone: Shadow Fall); Hydralisk (Stacraft II); Marcus Phoenix (Gears of War: Judgment); Deadpool (Deadpool)

Aby bylo jasno, ve výsledku stačilo, abyste uhádli alespoň postavičky, bez ohledu na to, jestli jste zvolili správný díl série. I tak jste se ale na vojclovi z Killzone zasekli skoro všichni, až tedy na trojici níže uvedených chytrolínů a zároveň šťastlivců, kteří získávají následující:

1. flek:

Figurky Černovouse a Edwarda Kenwaye z AC IV získává Sabina Široká.

2. flek:

Figurku Černovouse z AC IV získává Petr Mervart.

3. flek:

Mikinu AC IV získává Vladimír Vilimovský.

Minimálně pro tyhle tři začal rok 2014 docela dobře, no ne snad? :)

Nejnovější články