Vtípky ze světa Gran Turismo
zdroj: tisková zpráva

Vtípky ze světa Gran Turismo

7. 12. 2010 17:52 | Téma | autor: Marek Tvrdý |

Gran Turismo není jen ježdění stále dokola a tvrdá bitva o každý metr asfaltu. Je to i zábava. A poslední díl (recenze) skrývá několik zajímavých vtípků jako například Lochneskou příšeru či opici na stromě nad tratí (obojí v Trial Mountain Circuit). Čerstvě se ale objevil ještě jiný vskutku vydařený vtípek tvůrců.

Pokud obrátíte na střechu Nissan Skyline R34 v provedení od Mine's (standard), tak uvidíte texturu z modelu 1/18 od AUTOart (dělají velmi drahé a luxusní modely). Povšimněte si i toho křížového šroubku v levé horní části. Pro srovnání vám přikládáme i obrázek modelu (exteriér i podvozek), ze kterého pravděpodobně ve studiích Polyphony Digital tu texturu udělali. Ostatně v kanceláři mají hromady modelů od této firmy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Pokud jste si ještě nepořídili GT5, ale máte předchozí "placené demo" Gran Turismo 5 Prologue, pak musíte zkusit skrytý mód pro kiosky, který umožňuje navolit oblíbené vozy (včetně F1 a dalších brutálně drahých vozů), oblíbené soupeře, či zapnout všechny tratě ve hře. Pozor - poslední položka aktivuje v seznamu i tratě Nürburgring, La Sarthe a Tsukuba, ale ani jedna nefunguje. Pravděpodobně se jedná o pozůstatky předváděcích verzí (Nürburgring byl vidět na několika akcích na Spec II verzi Prologu).

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Jak na to. Nejprve pro jistotu zálohujte v XMB své uložen pozice. Pak spusťte GT5 Prologue a jděte do Options, sjeďte dolů do "Miscellaneous", stiskněte a držte L1 a R1 a velmi rychle stiskněte dolů, vpravo, vpravo, dolů, vpravo, vpravo, dolů, vpravo, vpravo, dolů, vpravo, vpravo, start. Pak problikne obraz a objevíte se opět nahoře v menu. Sjeďte dolů a hurá do průzkumu. Pokud se první pokus nezdaří, zkuste to znova (a rychleji). Kód nefunguje na plné verzi Gran Turismo 5!

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články