Vyplňte anketu Games.cz a Levelu a vyhrajte novou grafickou kartu!
zdroj: tisková zpráva

Vyplňte anketu Games.cz a Levelu a vyhrajte novou grafickou kartu!

25. 3. 2016 18:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Protože LEVEL a Games.cz neděláme pro sebe, nýbrž pro vás - čtenáře, záleží nám na vašich přáních a představách! V následující anketě vám proto nabízíme možnost ovlivnit budoucnost obou projektů. Dejte nám vědět, co vám vyhovuje, co byste změnili, potažmo co vám v Levelu i na Games.cz chybí, a my se podle toho zařídíme! Pro jednoho z účastníků ankety jsme si navíc jako poděkování připravili grafickou kartu ASUS STRIX-R9390 v hodnotě 10 tisíc korun a pro další tři pak roční předplatné Levelu. Pokud vás tedy některá z cen láká, nebo nám chcete pomoci s dalším směřováním Games.cz i Levelu, můžete se v článku pustit do vyplňování ankety. Zabere to jenom pár minut.

Anketu můžete vyplnit buď níže, nebo prostřednictvím přímého odkazu na Google DrivePokud vám u některé z otázek nevyhovuje žádná z nabízených odpovědí, prostě ji přeskočte. Připomínky a dotazy nejenom k anketě nám pak posílejte emailem na redakce@level.cz nebo redakce@games.cz - všechny podněty čteme a bereme je v úvahu.

Na vyplnění ankety máte čas do 17. dubna 2016. Výherce soutěže zveřejníme na Games.cz a na facebookových stránkách Levelu. Pokud se nechcete do soutěže zapojit, nevyplňujte na konci ankety svůj email. Vaše odpovědi pro nás budou mít i tak cenu zlata. 

Nejnovější články