Vyzkoušejte Lite verzi Arma 3 alfy s dvacítkou klíčů od nás
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte Lite verzi Arma 3 alfy s dvacítkou klíčů od nás

16. 3. 2013 14:05 | Téma | autor: Petr Poláček |

Update: dvacítka šťastlivců byla vylosována, klíče byly poslány. Odpovědi už tedy neposílejte.

Vývojáři z Bohemia Interactive nedávno všem vážným zájemcům o Arma 3 zpřístupnili alfa verzi, jejímž zakoupením si člověk zároveň zajistil pozdější přístup do bety, potažmo si předplatil digitální verzi Arma 3, až bude hotová. Tohle po všech směrech užitečné nakročení vpřed, které hráčům po dlouhém čekání umožní nahlédnout do rozpracované hry a vývojářům to přinese tuny cenného feedbacku, natáhla Bohemka o krok navíc v podobě „Lite“ verze Arma 3 alfy.

Platit za odlehčenou verzi Arma 3 alfy nemusíte ani korunu, a krom podpory modifikací a multiplayeru, která je dostupná jen ve verzi placené, vám nabídne čtveřici singleplayerových misí, osm vozítek, dvanáctku zbraní a možnost se pohrabat v editoru scénářů. Má to však jeden malý háček – Lite verzi Arma 3 alfy neseberete jen tak na chodníku, musí vám ji někdo se zakoupenou „plnou“ verzí darovat = pozvat vás. Pokud chcete Arma 3 alfu omrknout, tak hezky udělejte smutné oči na své kámoše s plnou verzí, ať vám přístup do Lite verze koukají navalit. Popřípadě máte ještě možnost vymlátit přístup do Lite verze z nás. K dispozici máme 20 volných klíčů, které vám rádi pošleme. V článku zjistíte za jakých podmínek.

Přečtěte si pozorně ještě jednou dojmy z Arma 3 alfy od Tomáše Junga a na email soutez.games@tiscali.cz pošlete odpověď na otázku: Jak se v Arma 3 chovají/ovládají vrtulníky ve srovnání s Take on Helicopters? A nepište prosím odpověď do diskuse, jen ať si to všichni hezky najdou.

Čas na posílání odpovědí máte do nedělní (17. března) půlnoci, kdy se podívám do emailu, vylosuju dvacítku z vás, co správně odpovíte a přístupové kódy do Lite verze Arma 3 alfy vám hned pošlu.

Nejnovější články