Vyzkoušejte prototyp Fantasy Chaos Reborn od tvůrce UFO
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte prototyp Fantasy Chaos Reborn od tvůrce UFO

15. 4. 2014 16:10 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Julian Gollop je chlapík, který vám kdysi dávno přinesl UFO: Enemy Unknown. Proto jej mějte rádi a možná mu i přispějte na jeho kickstarterový projekt Chaos Reborn. Nebo nepřispívejte, to už je jen na vašem zvážení, zda toužíte po téhle moderní předělávce jedné prastaré klasiky. Vězte ale, že Gollop a jeho Chaos Reborn vaši pomoc potřebuje a snaží se vás o tom přesvědčit vydáním hratelného prototypu.

Dobrá, s potřebou vaší pomoci to není zas tak žhavé. Do konce kampaně na Kickstarteru zbývá 42 hodin a do požadovaných 180 tisíců dolarů chybí „jen“ 8 tisíc. Je vysoce pravděpodobné, že se za necelé dva dny tato částka vybere, ale řekněme, že Chaos Reborn stále ještě šturmuje k svému cíli a nic není jisté.

Aby vás tvůrci této multiplayerové (ale i s kampaní!) fantasy tahovky přesvědčili, vydali už před časem pravidelně updatovaný hratelný prototyp, který si můžete vyzkoušet na těchto stránkách.

Update na KS stránce dále upozorňuje na některé herní prvky, které můžete ve hře očekávat. Kupříkladu takové truhly budou dvou druhů – normální a magické. První odemkne mág i potvora a obsahují třeba svitky s kouzly, zlato a výbavu. Magické odemkne jen mág a najdete v nich lepší typ výbavy, artefakty a hlavně magické knihy, které používáte k vynalézání dalších kouzel.

Více jsme o hře psali v tomto článku. Chaos Reborn je atraktivní zejména tím, že tupě nevsází na nostalgii, ale chce fungovat sama o sobě, bez ohledu na to, zda na původní titul vzpomínáte se slzou v oku či ne. Samozřejmě to ale neznamená, že výsledek bude tak pohlcující, jak zní kampaňové sliby. Rodokmen má ale díky Gollopovi hra dobrý.

Nejnovější články