WarCraft 4 mod pro StarCraft II a další články z WOWFan.cz
zdroj: tisková zpráva

WarCraft 4 mod pro StarCraft II a další články z WOWFan.cz

2. 12. 2013 10:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Další týden je za námi, pojďme se podívat, co nového přinesl fanouškům světa (World of) Warcraft. Co se za tu dobu objevilo na naší partnerské stránce WoWfan.cz? Shrneme si to v následujících několika odstavcích, které informují o Warcraft 4 modifikaci pro StarCraft II, posunu premiéry WarCraft filmu, pravidelném eventu Winter Veil nebo odchodu Ghostcrawlera z Blizzardu.

Velkým tématem, jenž stále rezonuje WarCraft komunitou, je rozhodně Warcraft film, který byl definitivně potvrzen na posledním BlizzConu. Znali jsme dokonce i datum premiéry, které ale bylo minulý týden posunuto. Naštěstí ne nijak významně, ale i tak si na film ještě nějaký ten rok počkáme.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Možná ještě hlasitěji, než po zmíněném filmu, volají fanoušci po vydání Warcraft 4. Od vydání Warcraft 3 uběhlo již deset let a pořád nejsme oznámení čtyřky o nic blíže. Neúnavní fanoušci si tedy vytvořili Warcraft 4 mod pro StarCraft II. Určitě ho vyzkoušejte.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Jistě není třeba připomínat, že se pomalu blíží Vánoce, čili nejen pravidelný event Winter Veil ve WoW, ale i ty reálné v našem světě. Pokud stále váháte nad drobným dárkem pro své nejbližší, můžete popřemýšlet o zakoupení keramického Hearthstonu ruční výroby.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na konci listopadu se ale v Americe slaví tradičně jiný svátek - Den díkůvzdání pronikl i do hry jako Pilgrim’s Bounty. Pojďte plnit různé úkoly, získejte achievementy a hlavně se pořádně nacpěte! Můžete touto velkou oslavou dobrého jídla a pití zapít třeba odchod jednoho z nejdůležitějších členů vývojářského týmu Blizzardu - Grega ‘Ghostcrawlera’ Streeta.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Pokud vás oslavy a společnost ostatních hráčů unaví, můžete si odpočinout cestováním po starém kontinentě. Navštívit můžete různá zajímavá místa v severních Eastern Kingdoms. Nepřipadá vám to jako dostatečně zábavná činnost? Co takhle se svou gildou zorganizovat nějakou zábavnou akci pro ostatní hráče?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Fanoučky easter eggů a skrytých vtípků ve hrách určitě potěší popis dalšího vtipného úkolu s názvem Maximillian of Northshire. Pozorní hráči v něm možná poznají udatného rytíře Dona Quijota. A na závěr něco pro zasmání z naší pravidelné rubriky nezapomenutelných videí: ROFLMAO!

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Spoustu dalších informací a užitečných rad i zajímavostí ze světa World of WarCraft najdete na stránkách WoWFan.cz!

Nejnovější články