WarCraft III modifikace pro StarCraft II a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

WarCraft III modifikace pro StarCraft II a další zajímavosti z WoWfan a HSfan

10. 1. 2015 14:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

World of Warcraft se již přehoupla do jedenáctého roku své existence a je jisté, že tu s nám ještě nějakou chvíli bude. I proto vás i v roce 2015 budou naše partnerské stránky WoWfan a HSfan pravidelně informovat o dění v tomto populárním MMORPG a stejně tak i oblíbené karetní hře Hearthstone: Heroes of Warcraft. A rovnou začneme souhrnem toho nejzajímavějšího, o čem kolegové v uplynulých týdnech informovali.

World of Warcraft v listopadu oslavila desáté narozeniny, což se samozřejmě neobešlo bez patřičných oslav i ve hře. Blizzard k tomuto výročí vytvořil speciální nový battleground Tarren Mill vs. Southshore, ve kterém jste se konečně mohli pomstít druhé frakci za napáchané křivdy v těchto dvou malých osadách. Mimo jiné také tvůrci znovu otevřeli legendární raid Molten Core, kde můžete získat spoustu zajímavých odměn pro své postavy. Tyto a další bonusy ve hře budou až do úterý 13. ledna, tak je nezapomeňte vyzkoušet.

Ruští hráči Starcraft II a zároveň fanoušci World of Warcraft se rozhodli nečekat až Blizzard někdy v budoucnu vytvoří a vydá pokračování úspěšné strategie Warcraft III a vzali věci do vlastních rukou. Vytvořili tedy remake populární hry jako mod pro Starcraft II. Nazvali ho Warcraft: Armies of Azeroth, a i když rozšíření ještě nevydali, podle traileru vypadá náramně, minimálně po grafické stránce.

armies of azeroth mod zdroj: tisková zpráva

Na portálu WoWfan.cz se pravidelně objevují videopříručky pro začínající i pokročilejší hráče, které mohou leckomu usnadnit hraní. Třeba ta nejnovější je cílená spíše na nováčky, kteří ještě nemají tolik zkušeností s PvE a dungeony obecně. Věnuje se totiž Proving Grounds, což je ve své podstatě zkušební aréna, ve které si můžete bez jakéhokoli rizika vyzkoušet různé role, jež musíte plnit v partě v dungeonu. S vydáním datadisku Warlords of Draenor je dokonce nutné získat alespoň stříbrnou medaili z těchto tréninků, abyste mohli vstoupit do Heroic dungeonů. Proto se podobný návod může hodit.

Přesuňme se ale k novinkám z populární karetní hry Hearthstone: Heroes of WarCraft. Kolegové z HSfan.cz přinesli rozhovor s Lukášem “Jumpem” Vobeckým, který už několik let patří mezi elitu české programingové scény. V rozhovoru se seznámíte s kapitánem Starcraft II sekce týmu eSuba, hlavním adminem Starcraft a Hearthstone na Playzone, pořadatelem LanCraftu, tedy největší LAN party u nás, jedním z organizátorů projektu Hearthstone turnaj středních škol a v neposlední řadě také majitelem nemovitosti, která je mezi hráči známá pod názvem The Nest.

wowfan165 zdroj: tisková zpráva

Hearthstone turnaj středních škol je vůbec unikátní projekt, který se snaží přinést e-sport na střední školy. První sezóna již začala a vy se tak můžete podívat na video z prvního turnaje v České Lípě.

Spoustu dalších informací a užitečných rad i zajímavostí ze světa World of WarCraft a Hearthstone najdete na stránkách WoWFan.cz a HSFan.cz

Nejnovější články