Warhammer: Vermintide 2 prodalo půl milionu kusů za necelý týden
zdroj: tisková zpráva

Warhammer: Vermintide 2 prodalo půl milionu kusů za necelý týden

13. 3. 2018 14:55 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Nemilosrdná kooperativní řež proti skavenům a Chaosu u hráčů boduje. Za vyčištění Reiklandu od nekalých živlů a démonických zplozenců nyní ve Warhammer: Vermintide 2 bojuje už půl milionu udatných reků, což je méně než týden po vydání na relativně malý titul úctyhodné číslo. Vývojáři se nyní soustředí na správné vybalancování jednotlivých postav a zároveň přicházejí s obsahem, který bude v příštích měsících následovat.

Patch 1.02 můžete stahovat již nyní. Díky němu získáte i dvě truhly s vybavením jako omluvu za vzniklé problémy pro všechny. Jinak mírně oslabuje trolla, který byl především pro nováčky příliš těžký, a opravuje všechny možné problémy se stabilitou, jakožto i nejrůznější menší bugy. Tvůrci zároveň přiznávají, že vědí o potížích v posledním aktu Skittergate a údajně na jejich nápravě usilovně pracují, takže by je měl vyřešit patch, který vyjde v nejbližších dnech.

zdroj: Archiv

Kromě nutných oprav a zkvalitnění stávající hry se samozřejmě chystá i obsah zcela nový. Vývojáři plánují zprovoznit dedikované servery, které by měly být stabilnější a slibují i rychlejší matchmaking. Počítá se i s oficiální podporou modů a uvolněním odpovídajících nástrojů pro modderskou komunitu, a to nejpozději do konce května. Chybět nemůžou ani standardní DLC. První z nich Vermintide 2 obohatí v dubnu a bude obsahovat dva úplně nové levely.

Tvůrci zdůrazňují, že na vyladění všech detailů, především v balancu jednotlivých postav a nepřátel, intenzivně pracují za chodu a přímo vyzývají hráče, aby jim sdělili svůj upřímný názor. Vzhledem k tomu, že některým z nich hra kvůli problémům s finálními bossy nejde ani dohrát, je celkem jasné, jaká by měla být momentální priorita. Zároveň se chystá časově blíže neurčené vydání pro konzole, jelikož Warhammer: Vermintide 2 je prozatím pouze počítačovou exkluzivitou.

Nejnovější články