Will Wright chystá hru, která využije váš život
zdroj: tisková zpráva

Will Wright chystá hru, která využije váš život

16. 11. 2011 18:31 | Téma | autor: Aleš Smutný |

HiveMind, nová chystaná hra Willa Wrighta, vypadá skutečně prazvláštně.

Tak nějak nikdo z nás pořádně neví, co od ní čekat, byť se o ní Wright rozpovídal více než obšírně. Hlavní je, že by měl HiveMind doslova těžit vaše životy. Pokud nemáte rádi, když vám někdo leze do soukromí, rovnou asi na tuhle hru zapomeňte.


Ze začátku by měla hra vydolovat spoustu informací o vaší osobnosti, životě, soukromí. Takže kde jste, odkud jste, jaké máte přátele, co děláte, co chcete dělat, co nechcete dělat, kolik peněz vyděláte, kolik byste chtěli vydělat, vzdělání, auto, motorka atd. Pak vás hra zavede na to správné místo, kde byste se měli bavit. Jak? To nevíme... Jistotou by samozřejmě měla být pořádná analýza vaší osobnosti, která vám zaručí, že bude daný herní segment odpovídat vašim preferencím.

HiveMind by měl mít jakýsi matchmaking, který vás bude dávat dohromady s ostatními hráči. Hra by měla hluboce analyzovat vaši psýché, odhadovat, co by vás mohlo zajímat, a co vás motivuje. Zatím nevíme, na čem všem hra vyjde, ale Wright jako první platformy chce adoptovat Facebook a mobilní platformy. Hra by vám měla pomoci i řešit problémy, hledat nové přátele, komunikovat, prostě vše – teoreticky. Pokud se Wrightovi povede tuto ideu dovést do finále. Nicméně, také se vám zdá, že byste mohli dát hře spoustu informací, se kterými se vlastně nechcete nějak veřejně svěřovat?

Nejnovější články