X360 dema Tony Hawka, Spider-Mana a FIFA 08
zdroj: tisková zpráva

X360 dema Tony Hawka, Spider-Mana a FIFA 08

13. 9. 2007 21:21 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Opět se můžete stát skejťákem či pavoučím mužem a zkusit next-gen verze fotbalu nebo basketu.

Tento týden je pro majitele Xboxu 360 a uživatele služby Xbox Live ve znamení stahování. Mimo jiného obsahu se na Marketplace objevila spousta hratelných ukázek. Nadšenci do pavoučího muže si ve Spider-Man: Friend or Foe demu (431 MB) vyzkouší jak singleplayer, tak zbrusu nový kooperativní mód. To vše v lokacích Tokia, s dvouměsíčním předstihem před plnou hrou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Dále se dočkali fandové skateboardingu: Activision totiž uvolnili vedle screenshotů i demíčko na přímou konkurenci namakaného Skate se zvučným jménem - Tony Hawk‘s Proving Ground. Aneb další pokračování slavné série, tentokráte se ubírající trošíčku jinačím směrem a to možností výběru kariéry, což vám ostatně 1 GB veliké demo dovoluje. Pojí se s ním zajímavost, o které jste se mohli dočíst v aktualitách: přímo ve hře se na stěně vyskytuje plakát lákající na pokračování GUN s podtitulem Magruder's Ghost - potvrzující tak dřívější zvěsti o tom, že dvojka téhle westernové akce někdy vznikne, přestože jednička byla prodejně propadákem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Po včerejším vítězství našeho národního mužstva nad Iry se už i majitelům X360 nabízí demo next-gen verze FIFA 08 (702 MB). Tak jako v PC ukázce máte i v X360 demu na výběr z pěti týmů: FC Barcelona, Manchester United, Bayern Mnichov, Inter Milan a Olympique Marseille - hrát se bude jeden poločas (4 minuty) na německém stadionu Allianz Arena. Tak trošku paradoxem je, že demo momentálně není dostupné pro hráče v Evropě. EA o tom ví a dle posledních zpráv se snaží, aby i hráči na starém kontinentu mohli co možná nejdříve okusit nový ročník jedné z nejžádanějších fotbalových simulací - demo by se na britském Marketplace mělo objevit snad v pátek. V galerii je několik čerstvých "obrázků" z X360 verze.

Milovníky nablýskaných palubovek dozajista potěší trochu starší demo NBA Live 08 (563 MB), nejnovějšího ročníku basketu od EA. Vyzkoušet v něm můžete část zápasu a to v dresech Clevelandu Cavaliers nebo San Antonio, co se NBA týče, anebo Francie či Španělska, co do mezinárodní scény. Pakliže vás aktuální sporty od EA o svých kvalitách nepřesvědčí, počkejte si na NHL 2K8 či NBA 2K8, jejichž dema by na Xbox Live Marketplace mělo dorazit v průběhu příštích týdnů (info o obsahu & videa).

anthraxcz

Nejnovější články