Zahrajte si o víkendu zdarma Mark of the Ninja, Shank a další skvělé hry od Klei Ent.
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si o víkendu zdarma Mark of the Ninja, Shank a další skvělé hry od Klei Ent.

13. 11. 2015 17:01 | Téma | autor: Adam Homola |

Tvůrci z Klei slaví 10 let vývoje her a při té příležitosti uspořádali akci na Steamu, kde jsou dostupné všechny jejich hry během víkendu zadarmo. A pokud se vám nějaká z nich zalíbí, můžete si ji koupit ve slevové akci včetně aktuálního datadisku pro Invisible, Inc.: Contingency Plan.

Z portfolia Klei si můžete zahrát povedený roguelike survival Don't Starve včetně DLC Reign of Giants a multiplayerového datadisku Together. Celý Don't Starve bundle seženete v přepočtu za zhruba 350 Kč.

Další na řadě je špiónská tahovka Invisible, Inc., které dal Lukáš Grygar v recenzi devítku. Balíček základní hry s datadiskem Contingency Plan koupíte v akci za cca 390 Kč. Contingency Plan je novinka, o které už včera napsal Honza, a dnes se můžete podívat na nový trailer.

Datadisk vyšel pro PC, Mac a Linux a přináší nové strategie, taktiky, čtyři nové agenty, dva nové startovací programy, nové zbraně, předměty, augmentace apod. Posílila ale i korporace a tak by to měla být výzva i s novými hračkami.

zdroj: Archiv

Dočasně zdarma se k vyzkoušení nabízí i hodně specifická rytmická roguelike hra Crypt of the NecroDancer, do které můžete nasázet i vlastní kolekci MP3 písniček a zkusit své štěstí v tamních dungeonech. Potěší také speciální edice velice povedené stealth plošinovky Mark of the Ninja, kterou koupíte ve slevě za necelou stovku.

Víkendové slevy a nabídku Klei her zadarmo uzavírá dvojice Shanků - akčních plošinovek se stylizovanou grafikou, a Eets Muchies, puzzle hra "pro celou rodinu". První i druhý Shank stojí ve slevě jen 40 Kč (každý zvlášť) a Eets Muchies jen 38 Kč. Jestli tak na víkend nemáte žádné velké plány, můžete jeho podstatnou část věnovat povedeným hrám od Klei. Většina z nich za to stojí.

Nejnovější články