Zajděte si na rande s milostným Humble Hot Date Bundle
zdroj: tisková zpráva

Zajděte si na rande s milostným Humble Hot Date Bundle

27. 3. 2019 11:24 | Téma | autor: Václav Pecháček |

Jaro pomalu začíná, zmrzlá srdce roztávají a klíčí v nich zárodky nových láskyplných citů. Ale vrhnout se do kolotoče randění, to chce pořádný trénink, a právě ten vám nabídne nový Humble Bundle s podtitulem „Hot Date“. Názvem je řečeno v podstatě vše – jde o kolekci her, kde se snažíte získat srdce své vyvolené. Která je v jednom případě saranče.

Kolekce her je to jako obvykle bohatá, ale je tu jeden háček. Pokud nemáte rádi kreslené japonské dívky (a hmyz), zas tak moc si tu nepošmáknete, protože anime postavičky tvoří jádro dobrých 90 % všech nabízených her. Pojďme se na ně podívat.

Začínáme úrovní za 1 dolar. Highway Blossoms je hra o nové zlaté horečce na americkém Jihozápadě, v níž se do sebe zamilují dvě potenciální prospektorky. V Just Deserts se z vás stane voják chránící město před mimozemskou invazí a bokem randící s pěknými děvami. No a pak jednoznačně nejzajímavější kousek: Creature Romances: Kokonoe Kokoro, kde se vaší láskou stane velká antropomorfní kobylka. (Zkuste ji sbalit prostým: „Hupsneme na to?“)

Humble Hot Date Bundle zdroj: tisková zpráva

Když překonáte průměrný obnos, v době psaní článku něco málo pod 10 dolarů, dostanete trojici her s výrazně vyšším profilem. O Ladykiller in a Bind jsem už leccos zaslechl ze zahraničních médií, která byla z téhle hry založené na sociální manipulaci (a sexu) dost nadšená. Genital Jousting, kde ovládáte povadlý penis, je samozřejmě klasika. Purrfect Date sice neznám, ale udělali ho tvůrci I Am Bread nebo Surgeon Simulatoru, takže to asi nebude špatné.

Humble Hot Date Bundle zdroj: tisková zpráva

Lidé se zjevně nebojí vysolit za bundle víc peněz, než je obvyklé, protože další pevně stanovená úroveň se cenou v podstatě rovná průměru. Přesně za 10 dolarů si pořídíte The Devil on a G-String, vysokorozpočtově vyhlížející adventuru, v níž hrajete za syna mafiánského bosse. Druhou hrou, respektive dvěma hrami, je Sunrider Collection. V základním titulu randíte na akademii, v doplňku Liberation Day tahově ovládáte vlastní vesmírnou loď.

Humble Hot Date Bundle zdroj: tisková zpráva

A hlavní cena? Ta činí 15 dolarů a dostanete za ni hru jménem CLANNAD. Jde o příběh studenta střední školy sžíraného toxickým vztahem se svým alkoholickým otcem, který nenadále potká pozoruhodnou slečnu. Společně se rozhodnou oživit školní divadelní klub a trochu si ulevit od svých traumat. Na Steamu tahle hra běžně stojí 46 eur, takže rozhodně nejde o špatnou slevu.

Humble Hot Date Bundle zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články