Zaklínač 3: Divoký hon dorazil na Switch v kompletní edici
zdroj: tisková zpráva

Zaklínač 3: Divoký hon dorazil na Switch v kompletní edici

16. 10. 2019 14:30 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Geralta z Rivie je v našich končinách asi zbytečné představovat, ale pro případ, že jste zrovna přestali ignorovat fantasy žánr: Je zabijákem příšer, mutantem se dvěma meči na zádech, který svou nadlidskou sílu a rychlost ještě přiživuje pitím lektvarů a používáním magických znamení. A na Switchi teď vychází RPG Zaklínač 3 se svými 150+ hodinami hraní a veškerými DLC.

Čtyři roky po vydání a mnoha slevách na PC i konzolích se asi už nenajde moc hráčů, kteří by třetího Zaklínače chtěli hrát a ještě nehráli. Ale v případě, že mezi ně patříte, měli byste to rozhodně napravit a jednu z nejlepších her současné generace hezky dohnat. Teď už rozhodně nemůžete říct, že byste ji neměli na čem hrát.

zdroj: Archiv

Pokud tedy vlastníte pouze Switch anebo si Bílého vlka toužíte vzít třeba na cesty, nebo vlastně všude tam, kam jdete, switchový port vás určitě nezklame. I přes slabší výkon konzole od Nintenda vypadá v pohybu moc dobře, a nechybí mu dokonce ani české titulky.

Kompletní edice obsahuje základní hru spolu se dvěma datadisky, Srdce z kamene a O víně a krvi, plus dalších 16 menších DLC. Pořídit si ji můžete jak digitálně, tak v krabičce, nebo rovnou i v balíčku s konzolí.

Nejnovější články