Ze stolu na počítače se vydrápala figurková karetka Warhammer Underworlds: Online
Novinka zdroj: tisková zpráva

Ze stolu na počítače se vydrápala figurková karetka Warhammer Underworlds: Online

29. 1. 2020 12:42 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Warhammer Underworlds: Online už je přístupný prvním odvážlivcům v early accessu na Steamu za koncových 30 eur a v tomto stavu má pobýt pouhé dva až tři měsíce. Hra vám dá přístup ke čtyřem unikátním warbandám (sadě figurek s vlastními balíčky karet), z nichž se chopíte jedné a pokusíte se všemožnými způsoby získat víc bodů než váš jediný soupeř.

Jednou cestou k bodům je jednoduše zabíjet nepřátelské jednotky, ale každý hráč má kromě herního balíčku i balíček úkolů, který nabízí další cesty k možnému vítězství. Každá warbanda má své unikátní karty, které po spojení s univerzálními kartami vytvoří balíček přesně podle vašich představ.

zdroj: Gearbox

Dobrou zprávou je, že univerzální karty budou vycházet s jistou pravidelností a budou dostupné všem hráčům zdarma. Zato nové warbandy si budete dokupovat jako DLC. Fyzická verze hry už má za sebou tři velké základy s podtituly Shadespire, Nightvault a Beastgrave, ke kterým postupně vyšlo přes 20 warband, takže digitální verze má dost prostoru pro své vlastní rozšíření.

Bohužel prvních několik desítek ohlasů nevyzařuje takové nadšení, jaké zažívají hráči předlohy. Warhammer Underworlds: Online je prý skutečně nedodělaná hra, má pomalé tempo, objevují se stížnosti na grafiku a uživatelské rozhraní. A pokud se takový projekt pořádně nerozjede, bude časem čelit malé základně hráčů. A to by byla škoda, protože stolní předloha rozhodně stojí za pozornost.

Nejnovější články