Zimní slevy na GOG lákají na remastery BioShocků i čerstvý Thronebreaker
zdroj: tisková zpráva

Zimní slevy na GOG lákají na remastery BioShocků i čerstvý Thronebreaker

18. 12. 2018 14:29 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Nebyly by to Vánoce, kdyby se na nás výhodné nabídky nevalily ze všech stran. Pokud na poslední chvíli sháníte herní dárky pod stromeček pro blízké anebo klidně i pro sebe, nezapomeňte zkontrolovat nadílku na GOG. Remaster prvního a druhého BioShocku bez DRM pořídíte za čtvrtinu a do alespoň drobné slevy se přes svátky dostane přes 1 900 her, takže je nezapomeňte občas zkontrolovat.

Slevové nabídky okouzlují čísly – na GOG letos vyšlo přes 400 titulů a většinu z nich už teď můžete pořídit za příznivější ceny. Kartičkové RPG s královnou Meve Thronebreaker: The Witcher Tales koupíte o 20 % levněji. Mrazivá strategie Frostpunk, izometrické RPGčko Pillars of Eternity II: Deadfire a definitivní edice Divinity: Original Sin 2 zlevňují o třetinu. A 60% slevy se dočkala Stellaris.

Z dalších nabídek, které se neodmítají, je tu kompletní balíček taktické strategie XCOM: Enemy Unknown za necelých sedm dolarů, remasterovaný Homeworld za něco přes sedm dolarů, již tradiční kompletní třetí Zaklínač za míň než polovičku, hádankový ostrov The Witness za čtvrtinu a tak dále, a tak dále. Bleskové slevy se obměňují každý den, dnes je to třeba akce 75 % na Metro 2033 anebo Risen 3 i s datadisky za pět dolarů.

K prvnímu nákupu zdarma dostanete legendární tahovku Fantasy General, a pokud utratíte více než 15 dolarů, přistane vám v košíku ještě vesmírná akčňárna Everspace. Na sváteční nákupy máte celé tři týdny, slevy potrvají až do 3. ledna.

Pokud jste víc než na GOG nakupovali vždycky na Steamu, stále pokračuje program GOG Connect, kde si synchronizací své steamové knihovničky můžete hry zbavit DRM ochrany. Tento měsíc je v něm třeba Oddworld: Abe’s Oddysee, Age of Wonders 3, Forgotton Anne a Shadowrun: Dragonfall, nicméně nové hry přibývají každý týden, takže nezaškodí se na ně občas podívat.

Nejnovější články