The Crew
Věková dostupnost

The Crew

Články

Datadisk Wild Run se přemlouvá hráče, aby dali novou šanci arkádovým závodům The Crew

Datadisk Wild Run pro závodní arkádu The Crew je od včerejška (17. listopad) dostupný ke stažení na webu Uplay a od zítřka (19. listopad) bude k dispozici i v krabicové verzi. Ubisoft při té příležitosti vydal sadu obrázků, video a zprávu, že vydání hry doplní i bezplatný update pro původní The Crew, který do hry přidá nové efekty nasvícení, obecně vylepší grafiku, nabídne nový systém počasí a přepracuje některé oblasti, aby byly vhodnější pro všechny typy vozidel.

Rozdáváme klíče do uzavřené bety PC verze závodní hry The Crew Wild Run

Závodní hra The Crew byla hodně ambiciózní, a přestože opravdu nabídla možnost projet virtuální Spojené státy z jednoho kraje na druhý, nějak se z toho vytratila zábava. Tvůrci z Ivory Tower (v říjnu studio koupil Ubisoft) se však nevzdávají a zkouší chyby původní hry napravit v datadisku s podtitulem Wild Run, který vychází 17. listopadu digitálně a 19. listopadu krabicově. Jestli ale Wild Run splní představy tvůrců, Ubisoftu a hlavně majitelů původní hry, o tom se mohou zájemci přesvědčit už nyní. Od čtvrtka 15. do pondělí 19. října totiž běží uzavřená beta, do které mají automaticky přístup všichni majitelé základní hry (betu mají ve své Uplay knihovně). A všichni ostatní zájemci si mohou klíče bez jakýchkoli problémů vyzvednout u nás. Podrobnosti najdete v článku.

Uzavřená beta závodního datadisku The Crew: Wild Run začne v polovině října

Už jen na PC, PS4 a Xbox One vyjde datadisk pro závodní hru The Crew, která vyšla i na PS3 a X360. Rozšíření s názvem Wild Run vyjde 17. listopadu a během října se mohou PC hráči těšit na uzavřenou betu, do které se mohou přihlásit na této stránce. Beta mimo jiné nabídne k vyzkoušení takzvaný "The Summit", čili obrovský sjezd tisíců hráčů (závodníků a mechaniků) z celého světa. Taková setkání se pak budou odehrávat na mnoha ikonických místech napříč Spojenými státy a vyzkoušet si je v rámci betatestu mohou PC hráči v období od 15. do 19. října.

Obsahovou nabídku závodní arkády The Crew rozšíří klasická auta, týmové závody i PvP mód

Ubisoft se snaží prodloužit život své závodní arkády The Crew prostřednictvím nové trial verze a samozřejmě i nového obsahu. Dnes vydané updaty Vintage Live Update a Vintage Car Pack totiž nabízí nové klasické vozy, frakční mise a společně s tím i nový PvP mód, součástky pro vizuální tuning vozidla a další drobnosti.

Bleskovky

  • 11. 5. 2017 - The Crew si již zahrálo více než 12 milionů hráčů.

  • 16. 9. 2016 - Ubisoft při příležitosti svých 30. narozenin nyní nabízí zdarma plnou verzi hry The Crew.

  • 25. 7. 2016 - The Crew si během měsíce, kdy byla hra zařazena do Games with Gold programu, stáhly 3 miliony hráčů.

  • 20. 7. 2016 - Do The Crew míří tři nová vozidla (Kawasaki Z 1000 ABS, Ducati Panigale R, Mazda MX5) a dvě komunitní výzvy.

  • 25. 5. 2016 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v červnu 2016 zdarma Goat Simulator (XOne), The Crew (XOne), Super Meat Boy (XOne, X360) a XCOM: Enemy Unknown (XOne, X360).

  • 10. 8. 2015 - Majitelé The Crew se mohou těšit na dynamické počasí, které bude dostupné v době vydání rozšíření Wild Run (17. listopadu).

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
13. prosince 2014
Recenze