The Dark Eye: Demonicon

The Dark Eye: Demonicon

Články

Akční RPG Dark Eye: Demonicon konečně vyšlo, připomíná trailer

Populární německé fantasy universum Das Schwarze Auge (The Dark Eye) ožilo v posledních...

Akční RPG The Dark Eye: Demonicon konečně vyjde v říjnu

Akční RPGčko The Dark Eye: Demonicon od vývojářů ze studia Noumena se po dlouhé době zase přihlásilo o slovo. A už to nebude dlouho trvat, kdy o hře nebude jen slyšet, ale budeme si ji moct konečně i zahrát. RPG, které vychází ze známého univerza Das Schwarze Auge, mělo podle původních plánů vyjít v minulém roce, ale již tradičně se to nestihlo. Vývojáři však nyní oznámili nové datum vydání - říjen 2013.

Lítá bitva v traileru na The Dark Eye – Demonicon

Když se před dvěma měsíci objevily zprávy o chystaném RPG The Dark Eye – Demonicon, které vychází z RPG systému Das Schwarze Auge (Realms of Arkania, Drakensang), byl jsem velmi potěšen, protože samotný systém má v sobě závan něčeho nostalgického.

Obrázky z RPG The Dark Eye: Demonicon vypadají slibně

A než se zeptáte, tak ano, ono Dark Eye poukazuje na populární RPG svět Das Schwarze Auge, který se v počítačových hrách představil třeba v sérii Realms of Arkania nebo Drakensang. O Demoniconu jsme dlouho, dlouho nic neslyšeli, i proto, že se měnili vývojáři hry. Značku koupila firma Kalypso Games (série Tropico), přebrali několik vývojářů z původních Silver Style Studio a vytvořili nový, vlastní tým, Noumena Studios. Teď byl zveřejněn další set obrázků ze hry, které najdete i uvnitř článku. Než se ale začnete radovat, jak se vrátí ona RPG klasika, vězte, že tohle RPG bude patřit k modernímu trendu akčních, takže asi moc pauzování a rozmýšlení dalších kroků čekat nejde. Což neznamená, že to nemůže být zábava. Demonicon bude příběhem bratra a sestry, kteří nemají lehký život. Spíše mají život pěkně na... nic.