The Escapists 2
Věková dostupnost

The Escapists 2

Články

V The Survivalists od tvůrců The Escapists za vás budou makat opice

Když Prison Architect proslavil vězeňskou tematiku, objevila se hra ze stejného prostředí, ale s opačným přístupem. V The Escapists a jeho pokračování jste nespravovali věznici, ale snažili jste se prchnout po vzoru seriálu Prison Break (Útěk z vězení). Jenže co dělá takový uprchlý vězeň na svobodě? Na to odpoví nová hra The Survivalists.

Jízdní řád na další týden – nálož her pro Switch

Jak byste asi čekali, první dva týdny roku nejsou z hlediska nových her zrovna nejaktivnější. Tedy s jednou výjimkou, jíž je solidní porce her pro Nintendo Switch. Něco jsou předělávky starších titulů, něco úplně nové hry, ale to už vám ukáže náš pravidelný Jízdní řád, který tentokrát shrnuje jak uplynulý, tak nový týden. Sestříhal a namluvil jej pro vás Honza Vondrášek.

V The Escapists 2 vám nebudou při útěku stát v cestě jen kovbojové a vakuum, ale také vysoká rychlost, moře a volný pád

The Escapists 2 bude větší než jednička v opravdu každém ohledu. Není to jen o více způsobech úniku z vězení. Tentokrát na to díky multiplayeru nebudete úplně sami, a pokud vám americká zařízení přijdou děsivá, tak co teprve takový lapák na Divokém západě nebo hypermoderní basa na oběžné dráze? To vše vám ale vývojáři z Mouldy Toof Studios již ukázali, a teď se rozhodli postupně představit všechny typy vězení ve hře. První video ukazuje tři z nich, která když se zastaví, tak je s vámi konec.

Escapists 2 předvádí útěk z vězení na vesmírné stanici

Loni oznámenému „simulátoru“ utíkání z vězení se to už krátí. The Escapists 2 vyjde 22. srpna, a tak vás vývojáři chtějí vzít na malý okružní let. Ne nad Grand Canyonem nebo jinou zajímavou přírodní atrakcí, ale uděláte si trochu odbočku. A to až do vesmíru, konkrétně do moderní vězeňské vesmírné stanice U.S.S Anomaly.

Houstone, zdrhá nám vězeň! The Escapists 2 vyjde v srpnu a podívá se i do vesmíru

Zpoza pevných zdí do éteru unikají stále nové informace o The Escapists 2, simulátoru útěku z vězení. A poslední várka je opravdu šťavnatá. Konečně totiž vyšlo najevo datum vydání, které bylo stanoveno na 22. srpna pro všechny platformy kromě Switche. A to není všechno. Dále se v článku dozvíte, jaký bonus vás čeká za předobjednávku a kde najdete vizuální editor svého budoucího vězně.

Bleskovky

  • 10. 7. 2020 - Epic Games Store rozdává tři hry. Těšte se na Torchlight II

  • 2. 6. 2017 - Team 17 s sebou na E3 2017 přiveze Aven Colony, The Escapists 2, Genesis Alpha One a Yoku’s Island Express.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
25. srpna 2017
Recenze