The Eternal Cylinder

The Eternal Cylinder

Články

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

V prapodivném survivalu The Eternal Cylinder neustále prcháte před zničujícím válcem

Kdo zná Rock of Ages, o jehož třetím díle jsme nedávno informovali samostatnou novinkou, ten se nad dalším dílem tvůrců ze studia ACE Team zase tolik nepodiví. The Eternal Cylinder je prazvláštní survival, ve kterém se v roli malého roztomilého mimozemšťana s chobotem snažíte přežít nebezpečnou přírodu včetně titulního válce. K tomu vám dopomáhají mutace.

The Endless Cylinder od tvůrce Zeno Clash představuje boj o přežití v surrealném světě

Hodně roztodivného hrdinu představuje video na projekt spoluzakladatele studia ACE Team (Zeno Clash, Abyss Odyssey), The Endless Cylinder. Na Unreal Enginu čtvrté generace běžící srdeční záležitost jednoho z vývojářů představuje fantaskní svět, který je z jedné strany drcen nekonečný válcem a z té druhé všudypřítomným nebezpečím. Do takového světa se hráči vrhají v podobě nohatého nosála (nebo čehosi blíže rozhodně neidentifikovatelného) a cílem přežít. A že těch nebezpečenství bude habaděj, to již představuje následující trailer.