The Flame in the Flood

The Flame in the Flood

Články

Best of 2016: Nejlepší soundtrack

Herní hudba zažívá v posledních letech ohromující rozmach a letošek byl obzvlášť silný ročník. Předvýběr čítal v této kategorii přes deset výborných soundtracků, jejichž žánrová pestrost sahala od klasicky znějící orchestrální hudby po vaudevillové odrhovačky. Srazit nominace na pět kusů byl krutý a nesmlouvavý boj – ale hrála k němu skvělá muzika.

Pořad Vektor nabídne hudbu z The Flame in the Flood a dalších novinek

Provozní pauza je pryč a na vlnách Radia 1 se opět rozezní muzika z aktuálních her. Nový díl čtrnáctideníku Vektor, připravovaného Lukášem Grygarem, startuje o dnešní půlnoci, ale pro ranní ptáčata bude k poslechu samozřejmě i ze záznamu. Co vás v něm čeká?

Půvabný survival The Flame in the Flood vyplouvá na hladinu

Od včerejška můžete na Xbox One, PC a na Macu hrát plnou verzi The Flame in the Flood. To tvůrci doprovodili novým videem, jímž přerušují sérii poučných videí o náplni hry. Tam spadaly například obecné tipy k přežití v divočině, návod k lovu i doporučení k samotné plavbě. The Flame in the Flood pošle hráče na alternativní americký jih, ve kterém se na palubě svého vlastními silami opečovávaného voru musí přežívat i s věrným psem po boku.

The Flame in the Flood vás naučí správným zásadám plavby na raftu

Rogue-like dobrodružství The Flame in the Flood vyjde již 24. února na Xbox One, PC a na Mac a v rámci představování jednotlivých aspektů hry přidávají další z videotipů. Po tipech pro přežití v divočině a po názorné ukázce lovu zvěře vývojáři ukazují pár základních pravidel pro plavbu alternativním americkým jihem.

Nové video The Flame in the Flood radí, jak na sběr bobulí a lov divé zvěře

The Flame in the Flood je nezávislý survival titul s procedurálně generovaným prostředím amerického jihu. Hra je již dostupná v rámci předběžného přístupu, 24. února však autoři spustí ostrou verzi a hráče na ní připravují sérií videí. Před týdnem jste mohli vidět obecné tipy k přežití v divočině, nyní se autoři zaměřují na lov.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
17. března 2016
Recenze