The Incredible Adventures of Van Helsing III

The Incredible Adventures of Van Helsing III

Články

Lednové Games with Gold přinesou na Xbox dvě bezvýrazné hry a dva veterány

Nový rok, nové hry. Xboxové předplatné Games with Gold jich v lednu nabídne celou čtveřici, i když je pravda, že nové vlastně nejsou, a soudě dle našich recenzí nejsou ani zrovna super skvělé. Vím, že darovanému oři se na chrup nekouká, ovšem když vám toho koníka někdo pronajímá za 60 dolarů ročně, nějaká ta dentální inspekce je asi namístě. Pojďme se tedy blíže podívat na to, jaké hry v Xboxu rozdávají.

Přehled hlavních novinek v ultimátní kompilaci diablovek The Incredible Adventures of Van Helsing

Pavel se v recenzi akčního RPG Victor Vran (najdete později na kartě hry) logicky nevyhnul zmínce o sérii diablovek s Van Helsingem v hlavní roli, protože jsou si obě dvě hry (série) v základu dost podobné. Nezapomněl hlavně zmínit, že zatímco první díl byl překvapivě zábavný, v dalších dvou šla celková kvalita dolů. A teď je otázka, jestli tento problém vyřeší ultimátní kompilace všech tří dílů s názvem Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, která vyjde v září. Následující přehledové video se snaží naznačit, že ano, ale nesmíme zapomínat, že jde pořád o marketing.

Třetí Van Helsing kráčí na digitální pulty obchodů se startovním trailerem

To je tedy rychlost! Je to teprve pár dnů co vás Honza informoval o posledních dvou hratelných třídách do The Incredible Adventures of Van Helsing III a teď tu máme startovní trailer. Hra je totiž venku, respektive se odemkne za pár hodin a pak už můžete začít vesele hrát. Sobotní ráno není špatný začátek nového fantasy dobrodružství. Nový Van Helsing vás vyjde jen na 15 dolarů a pokud máte předchozí dvě hry, dostanete 20 procent slevu za věrnost.

Třetí Van Helsing vychází již tento pátek a představuje poslední dvě hratelné třídy

Poslední dvě z celkových šesti hratelných tříd v závěrečném díle Van Helsing trilogie představuje následující trailer. Zároveň ale připomíná, že hra dorazí už 22. května na Steam. NeocoreGames tedy uzavírají ságu přesně rok poté, co vyšel díl druhý. Mezi dvě zmíněné hratelné třídy pak patří k boji na dálku předurčený Bounty Hunter a v těžkých zbraních si libující Constructor.

Třetí díl uzavře sérii povedených akčních RPG Van Helsing už v květnu

Raději až na den po aprílu si počkali maďarští vývojáři ze studia NeocoreGames s oznámením posledního, třetího, dílu v sérii solidních akčních RPG Van Helsing. The Incredible Adventures of Van Helsing III. Snad aby hráči věřili, že hra skutečně vyjde už v průběhu května, jak tvůrci oznámili. V zásadě však nejde o nic nečekaného - od začátku totiž NeocoreGames avizovali, že Van Helsing bude trilogie.

Bleskovky

  • 23. 12. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v lednu 2018 zdarma The Incredible Adventures of Van Helsing III (XOne), ZOMBI (XOne), Tomb Raider Underworld (XOne / X360) a Army of Two (XOne / X360).

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
4. června 2015
Recenze