The Long Journey Home

The Long Journey Home

Články

The Long Journey Home dostala update napomáhající zvládnutí obtížných miniher

Vesmírné roguelike RPG The Long Journey Home si u nás v recenzi nevedlo úplně nejlépe. Na vině byly především absurdně náročné minihry spojené s ovládáním přistávacího modulu a velice zdlouhavý postup galaxií, který může kdykoliv skončit a začít zcela od začátku. Vývojáři z Daedalic se setkali s vlnou negativní kritiky i ze strany hráčů a na základě jejich požadavků připravili update, který by měl kostrbatou hratelnost o něco zpříjemnit.

Vydejte se v RPG The Long Journey Home na dalekou cestu vesmírem

Studio Daedalic Entertainment možná znáte díky krásně malovaným adventurám The Whispered World a Memoria, ale možná vám uniklo, že před třemi lety vznikla dceřiná pobočka s přízviskem West. Ta dosud nevydala jedinou hru, protože po celou dobu své existence připravovala vesmírné roguelike RPG The Long Journey Home, které právě vtrhlo na počítače.

Deadealic představili sci-fi RPG The Long Journey Home

Daedalic Entertainment, respektive jeho dva roky stará pobočka West, během GDC 2016 oznámili svoji novou hru. Tou je The Long Journey Home, sci-fi rougelike RPG, ve kterém se hráči pokusí zachránit sebe i svou posádku, s níž se kvůli technické chybě ocitli na druhém konci galaxie.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
4. července 2017
Recenze