The Lord Of The Rings: Battle for Middle-Earth 2 - Rise of the Witch-King
Věková dostupnost

The Lord Of The Rings: Battle for Middle-Earth 2 - Rise of the Witch-King

Články

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth, skvělá strategie ztracená kvůli licenci

Psal se rok 2004. Návrat krále toho roku získal neskutečných jedenáct Oscarů, včetně toho za nejlepší film. Těžko říct, jestli se podobným filmům ještě něco takového někdy podaří. Kromě úspěchu filmové trilogie Petera Jacksona se ale snažila Tolkienovu Středozem vytěžit i herní studia. Vznikla tak řada her, z nichž některé se podařily a jiné... už méně. V roce 2002 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring od Surreal Software, o rok později strategická War of the Ring od Liquid Entertainment, ale vůbec nejlepší využití licence přišlo z Electronic Arts The Battle for Middle Earth.

Mod roku na ModDB vyhrály Doom, Star Wars a Command & Conquer

S koncem roku neodmyslitelně souvisí zhodnocení těch nejlepších her v různých kategoriích. Naše „Best of 2017“ můžete očekávat v průběhu následujících dnů a týdnů, ale ještě předtím si posviťme na zahraniční web ModDB, který již pošestnácté nechal své uživatele zvolit deset nejlepších modifikací roku z rovné stovky kandidátů. Loni si zlato odnesl masivní S.T.A.L.K.E.R.: Call of Chernobyl, letos patří první příčka Brutal Doom.

Nejlepší modifikací roku 2014 je podle hráčů multiplayer pro českou hru Euro Truck Simulator 2

Tuzemští vývojáři si na sklonku roku 2014 připsali na své konto další úspěchy, i když zprostředkovaně. V hlasování několika desítek tisíc uživatelů renomovaného serveru ModDB totiž uživatelé vybrali za nejlepší modifikaci roku 2014 multiplayerový mod pro Euro Truck Simulator 2 od českého týmu SCS Software, a na čtvrtém místě se pak ještě umístila modifikace Breaking Point pro Arma 3. Úspěch kamioňácké modifikace, který hráčům z celého světa umožňuje jezdit v kolonách nebo zakládat dopravní firmy, je o to výraznější, že v hlasování porazila řadu dalších vynikajících modů včetně Star Trek Armada 3 pro Sins of the Solar Empire nebo STALKER: Lost Alpha.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
15. prosince 2006
Recenze