The Lord of the Rings Online: Mines of Moria

The Lord of the Rings Online: Mines of Moria

Články

Hry, které šly po krku World of Warcraft, ale neuspěly

Fantasy a MMORPG k sobě patří, o tom snad už dnes nikdo nepochybuje! Stylová propojenost magických světů s masivním online hraním navíc zcela evidentně vede nad jinými žánry, jako jsou sci-fi či akce ze současného světa. Trpaslíci, elfové, kouzelníci či zcela vymyšlené bytosti nás evidentně lákají mnohem víc, než postavy z daleké budoucnosti i obyčejné přítomnosti. Nebo prostě vývojáři sázejí na jistotu a nechtějí vymýšlet něco nového.

Lord Of The Rings Online slaví pět let provozu

Nějak nám těch výročí vážně přibývá. Včera jsme zapíjeli třicetiny ZX Spectrum,...

Tvůrci LotRO: MMO s předplatným neumírají

Podle vývojářů úspěšné MMORPG Lord of the Rings Online není pravda, že by MMO hry s měsíčním předplatným umíraly, i když se to může podle rozmáhajícího se free to play trendu zdát (ostatně, LotRO už na něj také přešlo). “Není asi správné říkat, že MMO hry s předplatným umírají. Naopak je správné tvrdit, že zřejmě umírají hry, které nutí hráče konzumovat obsah jediným způsobem,” řekl Adam Mersky z Warner Bros. (majitel Turbine). Na tento model brzy přejde i legendární EverQuest.

Nový datadisk pro LotR Online přinese boj na koních

Hráči stále populární onlineovky The Lord of the Rings Online se letos na podzim, dočkají nového datadisku s podtitulem Riders of Rohan. Jak se stalo u MMO expanzí pravidlem, dojde se spuštěním Riders of Rohan ke zvýšení max. levelu na 85, přibudou logicky nové lokace (rozlehlé rohanské pláně, les Fangonr, Hora oka), ale vrcholným číslem datadisku bude uvedení boje na koni. Tvůrci se prsí, že datadisk Riders of Rohan bude dvakrát tak velký jako poslední Rise of Isengard a přinese do hry nejvíce systémových změn od datadisku Mines of Moria z roku 2008. Sliby jsou to pěkné, uvidíme, jak se projeví v reálu.

Pán prstenů zdarma - příběh o tom, jak LOTRO vstalo z popela

Zadarmo ani kuře nehrabe. Zahrát si zadarmo epické MMORPG ze světa Pána prstenů ale možné je. Hra Lord of the Rings Online amerického studia Turbine totiž na podzim minulého roku přešla na model Free-to-Play. Nebo je v tom nějaký háček? Podívejme se na F2P LOTRO z pohledu hráče, který ve hře žije už déle než tři roky.

Lord Of The Rings Online zdarma od 2. listopadu

Velmi rychlý spád nabrala situace okolo zdarma dostupné verze MMO Lord Of The Rings Online pro Evropu. Původně měla být spuštěna již 10. září, ale termín přišel a zase odešel a nic se nedělo. Až na konci října se po měsíci nejistoty objevilo světlo na konci tunelu – z Codemasters se ozvali, že je vše vyřešené, rozběhl se betatest free-to-play verze a před víkendem přišla zpráva, že se zdarma dostupná verze hry rozjede na ostro už zítra – 2. listopadu.
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
16. prosince 2008
Recenze
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
2. května 2009
Recenze