The Occupation

The Occupation

Články

Stopky, diskety a vyšetřování bombového útoku v dobovém thrilleru The Occupation

Před nástupem internetu, skrytých kamer a miniaturních odposlouchávacích zařízení to špióni měli těžké. The Occupation, detektivní adventura odehrávající se v Británii osmdesátých let minulého století, vás nechá okusit situace, kdy si tajní agenti museli vystačit s pagerem, stopkami a osmipalcovými disketami.

Realtimová detektivka The Occupation vás vtáhne do nebezpečné Británie před 30 lety

Téma bombových útoků je v dnešní společnosti na denním pořádku, a nejinak tomu bylo i v minulosti. The Occupation vás vezme do roku 1987 do oblasti severozápadní Anglie, kde právě došlo k atentátu, který za sebou zanechal spoustu obětí. Sice nejste detektiv, ale jako investigativní novinář uděláte vše pro to, abyste odhalili důvod tohoto teroristického činu. A musíte jednat pohotově.

Svoboda, nebo dojem bezpečí? Volba je na vás, až v adventuře The Occupation zjistíte pravdu o teroristickém útoku

Studio White Paper Games z anglického Manchesteru před třemi lety okouzlilo hráčskou obec výtečnou adventurou Ether One (recenze), zabývající se Alzheimerovou chorobou. Další projekt studia s názvem The Occupation vypadá podobně ambiciózně, i když se vydává úplně jiným směrem. Z citlivého průzkumu lidské mysli se vrhá přímo do říše politických intrik ve Velké Británii roku 1987.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
4. března 2019
Recenze