The Sojourn

The Sojourn

Články

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Nádherná filozofická adventura The Sojourn odpovídá na otázku o smyslu světa

Logických her tu možná máme míň než dřív, to ale neznamená, že se občas nenajdou unikátní zajímavé kousky, které kromě zapeklitých hádanek zaujmou třeba i výtvarnou stylizací. V minulých letech k nim patřila třeba The Witness, nyní by se k ní mohla přidat logická adventura s filozofickým přesahem The Sojourn.

Kdo chce pochopit podstatu reality, bude si muset zahrát logickou hru The Sojourn

Pěkných logických her, co vám zavaří mozek, a ještě u toho povypráví zajímavý příběh, vzniká docela dost. Sice se dosud zázračně nezjevil nový Portal 2, ale kousky jako Q.U.B.E. 2 nebo Cradle jsou velice fajn – a to zmiňuju jen ty, se kterými jsem osobně přišel do styku já coby žánrový laik. Chystaná The Sojourn se brzo hodlá vloudit do prestižní společnosti díky stovkám zapeklitých hádanek a příběhu o krásném světě, do nějž prosakuje temnota.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
25. září 2019
Recenze