The Stanley Parable

The Stanley Parable

Články

Díky pandemii bude spousta her zadarmo. Například Assassin’s Creed Odyssey

Ne každý se snaží na aktuální nepříjemné situaci vydělat tak jako překupníci s rouškami. Najdou se vývojáři a vydavatelé, kteří v časech domácích kanceláří a omezeného pohybu rozdávají své hry zadarmo, aby se lidé doma náhodou nenudili. O blížícím se víkendu bude obzvlášť z čeho vybírat a do některých kousků se můžete pustit už teď.

Hry zdarma: 2D SWAT, klon Stanley Parable a škaredější Battlefield

Letní horka přímo vybízejí k tomu trávit čas kdekoliv mimo sluneční dosah. Třeba u počítače, při hraní her, které jsou dostupné zdarma. Tentokrát se nám tu sešly 2D předělávka SWAT 4, vtipné adventury a jedna relaxační záležitosti, ve které příhodně měníte pouště na zahrady plné života. 

Designér Stanley Parable chystá další herní experiment

Jméno William Pugh vám možná nic moc neřekne, ovšem úspěšná ujetost The Stanley Parable by vám již povědomá být mohla. Pugh je totiž spolutvůrcem a designérem Stanleyho a zároveň také chlapíkem, který připravuje nový projekt. Název zatím neznáme, ale mělo by jít o něco experimentálního a mělo by to vyjít velmi brzy. Prý...

Černý pátek přináší slevy a výprodej her u většiny prodejců a na všech platformách

Díkůvzdání je sice tradiční americký (a kanadský) svátek, ale stejně ho řeší celý svět, protože hned po svátečním čtvrtku následuje hektický černý pátek plný výprodejů a masivních slev všeho a všude. Herní obchody (kamenné i digitální)  na celém světě nevyjímaje, čímž se vám snažím nenásilně naznačit, že nedlouho po konci masakrózních podzimních slev na GOG pořádají slevy a výprodeje ostatní obchody a digitální distribuce včetně Steamu, PSN, Origin, Xbox Live... Držte si tedy kreditky a peněženky, je to pořádná jízda.

Papers, Please a The Last of Us převálcovaly GDC Awards i IGF Awards

Pokud by ještě někdo pochyboval o kvalitách dua The Last Of Us a Papers, Please, ten bude muset strčit hlavu do písku před další salvou cen pro oba loňské tituly. Zatímco první akční adventura z Naughty Dogu zválcovala letošní ceny Game Developers Conference (nezapomeňte sledovat náš speciál), druhá hra, Papers, Please skórovala na souběžném udílení ocenění Independent Games Festival.

Bleskovky

  • 16. 10. 2019 - Postmoderní Humble Bundle obsahuje Catherine Classic, Everything, The Stanley Parable a další.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
6. listopadu 2013
Recenze