The Walking Dead: The Final Season
Věková dostupnost

The Walking Dead: The Final Season

Články

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Po velkých útrapách vyjde poslední epizoda The Walking Dead: The Final Season

Herní adaptace seriálu Živí mrtví to v poslední době měla dost těžké, ani nemluvě o vývojářích z Telltale, kteří během prací na ní přišli o práci. Spousta z nich sice našla dočasné útočiště u Skybound Games, kteří se zavázali The Walking Dead: The Final Season dokončit, příští měsíc ale finální sezónu uzavře ta úplně poslední epizoda. Snad se tím uzavře i celá tahle poněkud smutná kapitola moderních herních dějin.

Clementine si v předposlední epizodě série The Walking Dead nebere servítky

Po nemalých lapáliích s uzavřením studia Telltale Games je třetí epizoda poslední sezóny série The Walking Dead prakticky na dosah ruky. O její dokončení se postaralo studio Skybound Games vlastněné tvůrcem komiksů The Walking Dead, které na ni láká temným trailerem.

Poslední sezóna adventury The Walking Dead se přesouvá na Epic Games Store

Třetí epizoda Broken Toys titulu The Walking Dead: The Final Season konečně vyjde 15. ledna příštího roku. Nicméně pokud jste zvažovali její koupi na Steamu, pak vás nové vývojové studio Skybound Games pořádně zklame. Příběh totiž pokračuje z hlediska PC exkluzivně na novém Epic Games Storu.

Krach Telltale The Walking Dead neohrozí, dokončuje ho autor komiksů

Uzavření Telltale Games spolu s náhlým propuštěním většiny zaměstnancům načala v herním průmyslu spoustu otázek z oblasti pracovní etiky, fanoušky jejich adventurního The Walking Dead ovšem zajímá především to, zda se dočkají závěru poslední série. Skybound naváže tam, kde Telltale skončilo, a třetí epizoda vyjde v polovině ledna.

Bleskovky

  • 4. 8. 2022 - Oslavte 10. narozeniny The Walking Dead s bundlem her

  • 16. 1. 2019 - Poslední epizoda The Walking Dead: The Final Season vyjde 26. března.

  • 19. 12. 2018 - Vedoucí tvůrčího týmu v Telltale Games pro The Walking Dead: Final Season, Mary Kenney, rozšíří řady Insomniac Games.

  • 18. 9. 2018 - Video: 25. září vychází druhá epizoda The Walking Dead: The Final Season.

  • 16. 8. 2018 - Kalendář vydání jednotlivých epizod závěrečné sezóny hry The Walking Dead.

Hodnocení čtenářů:
100/100