The Westport Independent

The Westport Independent

Články

Best of 2016: Zklamání roku

Nádherně vypadající trailery, slibně se tvářící koncept, propracovaná marketingová kampaň... Řada her loni vyšponovala očekávání hráčů na maximum, aby je po vydání zklamala. Ne nutně tím, že by šlo o hry vyloženě špatné. Jen zkrátka nedostály předobrazu, který si o nich hráči na základě dostupných informací vytvořili. Stejně jako každý jiný rok, i loni se podobných titulů objevila celá řada, ale následující pětice nás z různých důvodů zklamala ze všeho nejvíc.

Fight Club #260 HD: Slavíme!

Potřetí v roce 2016 jsme si sedli před kameru, abychom pro vás natočili nový Fight Club. Pavel Dobrovský, Martin Bach, Petr Poláček a Aleš Smutný v něm nejprve představili nový Level, který vychází už tento pátek a shodou okolností nese stejné pořadové číslo jako tento Fight Club - tedy 260. A vzápětí jsme se už vrhli do víru herních novinek uplynulého týdne...  

Westport Independent ukáže, co skutečně znamená cenzura

Unikátní simulátor editora a cenzora v jedné osobně The Westport Independent vyjde na PC, iOS a Android už 21. ledna 2016, tedy příští čtvrtek. V The Westport Independent se ujmete role editora novin v poválečné zemi, kde vládne strana Loajalistů, ale aktivity rebelů se stále stupňují. Vaším úkolem je editovat obsah novin, čímž defacto ovlivňujete názory občanů.

Zahrajte si na cenzora v alfa verzi The Westport Independent

Vývoj nezávislé hry The Westport Independent, zabývající se cenzurou v novinách, pokročil do alfa verze. Hru si můžete stáhnout za tímto odkazem pro Windows i Mac a díky spartánské stylizaci ji rozběhnete prakticky na čemkoliv, tudíž vám v cestě potenciálnímu cenzurování novin nestojí vůbec nic.

The Westport Independent přináší simulátor novinářské cenzury

S poněkud zvláštním žánrem „simulace cenzury“ přišel tým Double Zero One Zero během soutěže Ludum Dare. Jejich původní hru The Westport Independent si můžete zahrát tady. Jde o příběh stejnojmenného periodika ve fiktivním světě, kde vláda přebírá totální kontrolu nad médii a vy musíte ještě dva měsíce vydávat noviny než bude tisk zrušen. Podle výběru obsahu článků se mění pohled veřejnosti na vládu. Zároveň vláda kontroluje vaše články a nebude se bát zakročit proti neposlušnému tisku.
Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
6. února 2016
Recenze