The Wild Eight

The Wild Eight

Články

Jízdní řád na další týden – návrat kolosů i Civilizace

Je tu další týden a s ním i pravidelný přehled her, které v něm vychází. Jako obvykle jej pro vás sestříhal a namluvil Honza Vondrášek. V tomto týdnu se kombinují velké tituly s menšími projekty a určitě nehrozí, že byste neměli co hrát.  

Hladová zvěř v aljašské ledové pustině The Wild Eight vás možná nezabije. Někdy se chce kamarádit

No, tak ze tří až čtyř měsíců potřebných k dokončení hry je ve výsledku rok. Tedy bude, v únoru. Možná. Ale což, dokud se obsah hry rozrůstá, tak to nelze mít tvůrcům za zlé. Multiplayerový survival The Wild Eight dostává ukázkovou porci péče – neuběhne týden bez opravy chyb či nového obsahu. A jeden obsahový balík dorazil právě teď.

Aljašský multiplayerový survival The Wild Eight spustil předběžný přístup

Ne, prosím ne. Už stačilo. Život je dost těžký i bez toho, aby člověk musel každých pět minut jíst a pít, schovávat se před mrazem i divokými zvířaty, a tak nějak obecně zoufale bojovat o přežití v nehostinných podmínkách. Ale co se dá dělat, žánr survival jen tak nevymizí. Aspoň že v The Wild Eight můžete trpět spolu s kamarády, a to dokonce okamžitě. Navzdory původnímu plánu totiž tohle kooperační RPG před pár dny vyšlo na Steamu v předběžném přístupu.

Survival RPG The Wild Eight nutí hráče přežít v nehostinné Aljašce

Letecká neštěstí mohou do života jedince či skupiny může zasáhnout vcelku zásadním způsobem, o tom není sporu. Neštěstí může být o to větší, když s partou nechtěných dobrodruhů skončíte zcela sami na Aljašce. Přežití takové nehody je v danou chvíli pouze prvotní vítězství, protože ten pravý zápas o přežití teprve začíná. Survival RPG The Wild Eight by mělo podobný boj o život nabídnout.

V survival The Wild Eight se rozhodujete mezi kooperací a cestou vlka samotáře

Už letos na podzim se budete muset rozhodnout jestli pomáhat ostatním, nebo se starat sobecky jen sami o sebe. Přesně před takovou nelehkou volbu vás postaví novinka The Wild Eight, která vyjde na PC a Xbox One. Ve hře se ujmete role jednoho z osmi lidí, kteří přežili podezřelý pád letadla. Najednou jste ve zdánlivě opuštěné divočině uprostřed hlubokých lesů na Aljašce.

Bleskovky

  • 25. 1. 2022 - Co nového v komunitě překladatelů?

  • 30. 11. 2016 - Survival titul The Wild Eight vyjde v průběhu prvního čtvrletí příštího roku.