The Wolf Among Us: Episode 5 – Cry Wolf

The Wolf Among Us: Episode 5 – Cry Wolf

Články

Další sezóny The Walking Dead a The Wolf Among Us vydá Telltale v roce 2018, nový Batman přijde už letos

Telltale Games jedou jako rozjetý vlak a nenapadá mě, jaká událost by mohla zastavit příval spousty nových adventur v typicky stylizované grafice. K oznámení hned tří pokračování zavedených sérií došlo v rámci letního video updatu s tvůrci jednotlivých her a s představiteli hlavních postav.

Best of 2014: Nejlepší adventura

Mezi adventurami panovala v roce 2014 ostrá konkurence. Do svého žánrového chlívku se vrátilo několik oborových klasiků, překvapilo nás pár nově příchozích studií a vytáhly se i tradiční jistoty v čele s Telltale Games. O brutální síle loňské nabídky svědčí ostatně i to, že se do našeho finálního pětičlenného výběru nevešel například nový Broken Sword: The Serpent's Curse, výborná Blackwell Epiphany, graficky fantastické Lumino City, předělaný Gabriel Knight, zamyšlený The Vanishing of Ethan Carter nebo tradicionalistická A Golden Wake. Stranou jsme zatím nechali také Dreamfall Chapters - první epizoda s podtitulem Reborn nás zatím nedokázala přesvědčit o tom, že návrat téhle klasiky můžeme s klidem doporučit. Ale kdo ví, další epizody třeba kvalifikují Chapters do nominací v příštím roce. Nyní už ale k těm nejlepším.

Pátá epizoda uzavře první řadu The Wolf Among Us už příští týden

Čas letí jako bláznivý a 8. července se dočkáme finální epizody první řady The Wolf Among Us (vycházejícího z komiksu Fables). A podle náznaků se zdá, že pátá epizoda s podtitulem Cry Wolf přinese finále s pořádným cliffhangerem.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
10. července 2014
Recenze