This Is the Police 2

This Is the Police 2

Články

Nové hry, které vyjdou v tomto týdnu

Přelom července a srpna s sebou přináší dusivá vedra, co jednoho nutí s láskou vzpomínat na chladivé zimní měsíce. Aspoň že nás tento týden čekají hned dvě herní novinky, které se odehrávají ve sněžném prostředí - jedno fantasy RPG a jedna policejní strategie. Tuhle dvojičku v novém videu Honzy Vondráška doplní skákačka z Kickstarteru a totální ujetina pro virtuální realitu.

This Is the Police 2 připomíná, že městečko Sharpwood ztělesňuje veškeré zlo

Kdo viděl skvělý film Fargo a snad ještě lepší stejnojmenný seriál, ten ví, jak kruté dokáže být malé městečko v Minnesotě v období tuhé zimy. Nadcházející pokračování manažerské strategie This Is the Police 2 se sice nehlásí k této pověstné oblasti plné pozoruhodných vražd, ale inspiraci nelze přehlédnout. Obzvlášť v novém videu, ve kterém proletíte tím nejhorším, co zapadlé město Sharpwood nabízí.

This Is the Police 2 prohloubí hratelnost nejen tahovými souboji

Lednové oznámení chystaného pokračování manažerské strategie This Is the Police ve mně vyvolalo velké nadšení. Mohl za to především doprovodný trailer, který naštěstí sliboval opět dospělou atmosféru. To jsem ale ještě netušil, jak moc se tvůrci chtějí odlišit herně. Teď už to vím díky prvním záběrům z hraní, a má očekávání se nebezpečně blíží stropu.

Pokračování adventurní strategie This Is the Police vás postaví do role policistky

První This Is the Police jsem si vážně užil. Bavil mě projev cynického náčelníka policie Jacka Boyda, který těžce nesl fakt, že ho jeho nadřízení posílají do důchodu. Bavilo mě starat se o svůj tým strážníků, sledovat jejich postup kariérním žebříčkem a bát se o jejich životy, když se řítili do nebezpečné situace. Rovněž mě bavilo hrát na obě strany – znít jako poctivý chlap při veřejném projevu a přitom koketovat s mafií, abych si vydělal půl míče pro bezstarostný život zahořklého dědka. A letos to mě i vás čeká znovu v pokračování This Is the Police 2.
Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Hodnocení čtenářů:
60/100
Datum recenze:
10. srpna 2018
Recenze