Total War: ARENA
Věková dostupnost

Total War: ARENA

Články

Free to play multiplayerovka Total War: Arena propadla, v únoru skončí

První free to play titul série Total War, výrazný odklon od zajeté šablony a bohužel i neúspěch. Takový je Total War: Arena, který v únoru příštího roku definitivně skončí. Vývojáři ze studia Creative Assembly moc konkrétních důvodu neuvedli, jen na svých stránkách napsali, že výsledky otevřeného beta testu „nenaplnily všechna naše očekávání“.

GamesPlay – hrajeme multiplayerovou strategii Total War: Arena

Série Total War se nám utěšeně rozrůstá. Kromě hlavních kousků, z nichž ten příští zamíří do Číny v období Tří říší, se rojí menší tituly, například slušné, byť nikterak ohromující Thrones of Britannia. Tak trochu stranou stojí čistě multiplayerový titul Total War: Arena. Ten v lecčems připomíná World of Tanks – ostatně si ho zahrajete přes účet Wargaming.net. A právě tomuhle nezvyklému strategickému kousku se podívají na zoubek Vašek s Lukášem.

Total War: Arena spouští otevřenou betu a přidává do hry Kartágo

Kam se člověk podívá, tam na něj vybafne nějaký Total War. Relativně nedávno vyšel druhý Warhammer, brzo se vydáme za Alfrédem Velikým, pak nás čeká Čína, ale mezi tím vším se ukrývá ještě jeden rodinný přírůstek. Někteří pravověrní stratégové by ho označili za ošklivé káčátko, protože je bezpochyby mnohem arkádovější než jeho sourozenci a soustředí se výhradně na multiplayer. Řeč je o Total War: Arena, která včera spustila otevřenou betu a přidala do hry Kartagince.

Týmová strategie Total War: Arena zve všechny zájemce do otevřené bety

Týmová online strategie Total War: Arena je ve stavu uzavřené bety, ale na chvíli svá vrátka přeci jen pootevře. Pokud se totiž do hry zaregistrujete od dnešního dne nejpozději do 4. prosince, můžete si v tomto časovém období nejnovější díl strategické série zdarma vyzkoušet.