Total War Battles: Kingdom
Věková dostupnost

Total War Battles: Kingdom

Články

Strategie Total War Battles: Kingdom vyjde příští týden

Taktická realtime strategie Total War Battles: Kingdom zná po více jak roce od oznámení své datum vydání. Ke hře se dostanete už 24. března a to na iPhone, iPadu, iPodu Touch, na podporovaných zařízení s Androidem a také na PC a Mac. Nicméně, právě mobilní platformy by vám měly naznačit, že tohle je ze strany Creative Assembly pokus o trochu jiný obsah, než jsou klasické Total Wary a na PC si spíše odskočil v rámci vydání na iOS a Android.

Creative Assembly spustili otevřenou betu Total War Battles: Kingdom

Tvůrci komplexní série Total War spustili otevřenou betaverzi Total War Battles: Kingdom. Hra je dostupná zdarma na Steamu pro Windows s tím, že verze pro Mac a tablety vyjdou během letošního roku. Total War Battles: Kingdom sice spadá do kategorie free to play her, ale soudě dle povedeného předchůdce Total War Battles: Shogun se spíš nemusíte bát necitlivě navržených mikrotransakcí.

Total War Battles: Kingdom je odlehčená středověká strategie pro PC a tablety

Pamatujete si ještě na free-to-play strategii Total War Battles: Shogun, kterou pro iOS a PC vytvořil malý, tehdy ještě devítičlenný, tým uvnitř Creative Assembly? Petr si jednoduchý, ale funkční systém pochvaloval, tím spíše, že na občasné hraní v dopravním prostředku a nebo kdekoliv, kde vytáhnete tablet byla hra ideální. Ostatně nebyl jediný, protože Shogun získal i nějaká ta ocenění a tak se nyní její tvůrci vrací. Už jich je v týmu dvacet a přináší dobývání Anglie v 10. století v titulu Total War Battles: Kingdom.