Total War: Rome II - Empire Divided
Věková dostupnost

Total War: Rome II - Empire Divided

Články

Ve čtvrtek se o vládu nad Římem popere svůdná královna, maskovaný císař a houfce barbarů

Empire Divided, DLC pro Total War: Rome II, vychází už ve čtvrtek 30. listopadu, a tak je čas na epický nový trailer. Po jeho zhlédnutí bude myslím všem jasné, které ze soupeřících stran krize třetího století fandí vývojáři z Creative Assembly. Nápověda: není to ani Tetricus, ani Zenobia. Jediným pravým císařem Římské říše je muž pocházející ze skromných poměrů, respektovaný armádou, nosící trochu strašidelnou masku… zkrátka Aurelián!

Jízdní řád na další týden - Pád Říma, závody a plíživé RPG

Listopad se sice chýlí ke svému konci, to ovšem neznamená, že by snad přestaly vycházet hry. Pokud jich ani po černopátečních slevách ještě pořád nemáte dost, jako průvodce čerstvými novinkami vám nejen tento týden poslouží náš Jízdní řád. Konečně se dostane na majitele Switche, ale také na příznivce hororových adventur, izometrických RPG a historických strategií. Výběr i tentokrát sestavil a namluvil Honza Vondrášek.

Rozsáhlé kampaňové DLC pro Total War: Rome II prozkoumá chaotickou krizi třetího století

Během krvavých padesáti let tzv. krize třetího století měla Římská říše tolik císařů, že byste je nespočítali ani na všech prstech, co máte na těle. Každou chvíli se zjevil nový bohy (a armádou) vyvolený panovník, ovládl část říše, a pak se nechal zabít. Do toho přišly barbarské a perské invaze, příšerná ekonomická krize a četné morové rány. Zkrátka doba chaosu, smrti a zoufalství, a tedy ideální zasazení pro sérii Total War. Ta se do římské občanské války ponoří v DLC k Rome II jménem Empire Divided.