Total War: Warhammer II - Rise of the Tomb Kings
Věková dostupnost

Total War: Warhammer II - Rise of the Tomb Kings

Články

GamesPlay - hrajeme Rise of the Tomb Kings, DLC k Total War: Warhammer II

Z pouštních písků se cosi zvedá, a není to roztomilá surikata. Ty obvykle nepochodují v dokonalých formacích ježících se čepelemi, málokdy drandí ve válečných vozech s kosami na kolech, a už vůbec si nerozumějí s vraždícími oživlými sochami. Dnešní video se bohužel nebude týkat malých šelmiček, ale dávných faraonů, co si hodlají podrobit celý svět. Aleš s Vaškem se pustí do Rise of the Tomb Kings, prvního velkého DLC pro výbornou strategii Total War: Warhammer II.

Jízdní řád na další týden – Total War, lovci obřích monster i vlakový tycoon

Opět je tu náš Jízdní řád, který vás přehledně seznámí s hrami, které vyjdou v tomto týdnu. Tentokrát už se můžete připravit na nálož skvěle vypadajících her, u kterých můžete pár stovek hodin strávit. Tedy, pokud byste se rozhodli hrát všechny, což je úkol ambiciózní, tím spíš, že vychází nový díl Monster Hunteru. Ale to už se podívejte sami, video pro vás připravil a namluvil Honza Vondrášek.

Záběry z Rise of the Tomb Kings ukazují frakci, jakou Total War ještě nezažil

No, tak tohle tedy rozhodně vypadá zajímavě. Vývojáři z Creative Assembly zveřejnili jedenáctiminutové video z kampaně DLC Rise of the Tomb Kings, které rozšíří Total War: Warhammer II už 23. ledna. A vážně to stojí za to. Nemrtví faraoni fungují úplně jinak, než bylo dosud v sérii pravidlem - například vůbec neplatí zlatem za svoje jednotky ani za jejich údržbu. A to zdaleka není všechno.

Tomb Kings přináší do Total War: Warhammer II svěží, pískem zaváté kostlivce

Na rovinu se přiznám, že ve fantasy Warhammeru jsem nikdy neviděl kouzlo v pseudoegyptských Tomb Kings a ani ve WH40K jsem nepovažoval Necrony za extra atraktivní na hraní. Jenže, člověk stárne, časy se mění… a hlavě jsem dostal možnost si v Londýně zahrát pár bitev za Tomb Kings v Total War: Warhammer II a světe div se, tohle by mohla být zábavná frakce.

Spekulace se potvrdily, Total War: Warhammer II v lednu rozšíří nemrtví faraoni

Už od pradávna se tradovalo, že kdo se vloupá do pyramidy, riskuje kletbu králů. Hloupé povídačky, řekli si vykradači hrobů, a víte co? Většinou měli pravdu a jejich rouhačská aktivita se jim velice vyplatila. Jenže temní elfové z nového traileru na Total War: Warhammer II takové štěstí neměli. Místo zaprášených zlatých figurek a šperků je překvapilo něco tajemného a smrtícího. Něco, co propůjčilo název novému DLC jménem Rise of the Tomb Kings.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
29. ledna 2018
Recenze