Tower of Time

Tower of Time

Články

To nejlepší z Games.cz - nový Battlefield pořádně až na E3?

E3 začíná za měsíc a na herním průmyslu, respektive jeho tradiční mainstreamové části, se to začíná pomalu projevovat. Ještě tak týden dva klidu, načež si většina velkých firem vystřílí spoustu nábojů před samotnou výstavou, jen aby na ní dostříleli zbytek munice. Jedním z takových nábojů je třeba i zatím pořád neoznámený letošní Battlefield. EA ho hodlá představit až ke konci května s tím, že to bude pravděpodobně jedna z hlavních hvězd E3. Pokud se tedy nepochlapí Poláci a neukážou v Los Angeles jak se dělá pořádný kyberpunk…

Vyšlo slibné RPG Tower of Time, slibuje 50 hodin taktické zábavy

Zájemci o tradiční taktická RPG, v nichž se s partou dobrodruhů v reálném čase s možností pauzy protloukáte fantasy světem, v posledních letech rozhodně nestrádají. Navíc se jim před nosem jako šťavnatá karotka houpou květnové Pillars of Eternity II: Deadfire. Ale kdo by neměl náladu na přehnané pirátské plkání a radši by si užil čistou řežbu meči a kouzly, ten by určitě měl věnovat víc než jen zběžný pohled právě vydané Tower of Time.

Obtížné strategické RPG Tower of Time chystá plnou verzi

Copak to šramotí v temnotou zahalených poschodích kouzelné věže Tower of Time? No, samozřejmě nechutné obludy odhodlané zpřelámat všem dobrodruhům kosti a vypít jejich krev, ale kromě nich taky vývojáři ze studia Event Horizon. Ti na své ambiciózní kombinaci RPG a strategie pilně pracují, dokonce s takovou vervou, že snad zvládnou opustit předběžný přístup už letos v dubnu.

Dokud se neprosekáte skrz armádu tuhých potvor, RPG Tower of Time vás do sklepa nepustí

Tower of Time opatrně kráčí po tenkém laně nad dvěma polovinami propasti a snaží se nepřevážit ani tam, ani onam. Na jedné straně je žánr RPG se svými charismatickými hrdiny, vybavením a schopnostmi. Na té druhé se rozprostírá strategie a její požadavky na taktický, metodický přístup k bojování a správu velkého množství jednotek najednou. Hra studia Event Horizon je kombinací obou – ovládáte družinu dobrodruhů v rozsáhlých bitvách, v nichž můžete podle potřeby zpomalit čas.

Bleskovky

  • 30. 1. 2019 - Loňské RPG Tower of Time zlevňuje a přidává nové módy.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
7. května 2018
Recenze