Tracks - The Train Set Game

Tracks - The Train Set Game

Články

Probuďte v sobě konstruktéra železnic díky hře Tracks

Roztomilá budovatelská hra s dřevěnými vláčky Tracks – The Train Set Game se před nedávnem zjevila stejně překvapivě, jako dávno zapomenutá vzpomínka na krásné časy z dětství. A přesně tak i působí. I já si pamatuji na mou dřevěnou sadu vláčků, jednoduchost zapojení tratí a snahu objet celé kolečko plné nadjezdů a podjezdů jen vlivem gravitace. Digitální verze dnes již zastaralé zábavy vám ukáže, jak náročné bude dopravovat dřevěné lidičky přes svůj obývák.

Hry zdarma: klon System Shocku, nemocnice pro duchy a zábavné stavění města

V dalším přehledu her, které jsou všem zájemcům k dispozici zdarma, zaujme “drážní” simulace, která jednou možná překoná Transport Tycoon, nový druh interaktivní fikce, dojemná story ve špitálu pro duchy nebo děsivá hra s prvky System Shock a Alien: Isolation.

Tracks – The Train Set Game vás nechá vybudovat miniaturní dřevěnou železnici v obýváku

Nejdřív jsem se na tiskovou zprávu o Tracks – The Train Set Game díval značně podezřívavě. Proč bych měl chtít stavět modelové dřevěné železnice na počítači? Netkví jejich půvab právě v tom, že jsou opravdové, že si je můžete osahat? Po zhlédnutí úvodního traileru mě ale většina pochybností přešla. Grafika i zvukový doprovod totiž vypadají dostatečně půvabně na to, aby hra okamžitě zaujala všechny fandy mašinek.