Trials Fusion

Trials Fusion

Články

V neděli bude mít Ubisoft tiskovou konferenci ve stylu E3

Čekejte novinky o Valhalle, Watch Dogs Legion a dalších

Sony obšťastní předplatitele druhým XCOMem, Microsoft assassinskou plošinovkou

Kdo by to byl čekal, že náš LongPlay tahové strategie XCOM 2: War of the Chosen má až takový dopad za hranicemi našeho státu. Jak se neodvratně blíží konec Vaškova snažení, v Sony se rozhodli poskytnout jeho zástupům fanoušků možnost prožít si podobný zážitek na vlastní kůži. Ale konec snění. Realita je samozřejmě trošku jinde, nicméně načasování je přesto perfektní.

Ozbrojená kočka na ohnivém jednorožci je v DLC pro Trials Fusion běžný úkaz

Pravděpodobně bychom jen těžko hledali upoutávku na nějakou hru z letošní E3, který by byla tak trhlá a zároveň nečekaná, jako ta na DLC pro Trials Fusion s názvem Awesome Level Max. Ubisoft si s ozbrojeným kocourem, jedoucím na jednorožci a plivajícím oheň, srandu nedělal - tuhle dvojku ve hře opravdu uvidíme, navíc bude hratelná. Potvrzují to i nové záběry přímo ze hry.

DLC After the Incident pro Trials Fusion nabídne závody v postapokalyptickém světě

Velmi zábavná motocyklová arkáda Trials Fusion dnes dostane poslední ze šesti plánovaných DLC, které nese název After the Incident. Jak tento název napovídá, obsahem bude katastrofická událost, v tomto případě meteorit, který zdevastuje zemi a vytvoří z ní ideální prostor pro další šílené kousky na motorkách. Inu, po konci světa je třeba radovat se z každé maličkosti a v tomto případě to bude hned několik postapokalyptických maličkostí.

Trials Fusion konečně nabízí online multiplayer v trojici nových módů

Jak Ubisoft sliboval, tak udělal. Trials Fusion je povedená hra (recenze), ale online multiplayer v ní citelně chyběl. Hra se v dubnu minulého roku vydala dobývat srdce hráčů pouze se singleplayerem a lokálním multiplayerem, což teď tvůrci napravují a rozšiřují záběr hry o online zápolení formou bezplatného updatu. Stačí jen hru aktualizovat a můžete vesele závodit proti hráčům z celého světa. Multiplayer je dostupný pro čtyři až osm hráčů ve třech nových módech.

Best of 2014: Nejlepší závodní hra

Jak vlastně ten next-gen vypadá a na čem a s čím by se měl hrát? Zdánlivě nevinná kopa otázek, na kterou mají všichni miliardu zaručeně správných odpovědí. V prvním roce mezi starým a novým se např. u Electronic Arts natolik rozmysleli, že dokonce ani nevydali nové Need for Speed. Poprvé za dlouhou dobu jsme se tak loni nového dílu téhle série nedočkali, jakkoliv nám to firma vynahradila obludnou filmovou adaptací, která zabloudila do kin. Stejně tak opět nestihnul vyjít opravdu napjatě očekávaný Project CARS, zatímco Assetto Corsa verze 1.0 se vyloupla příliš pozdě až těsně před koncem roku.

Bleskovky

  • 31. 5. 2018 - Členové PS Plus programu obdrží v červnu XCOM 2 (PS4), Trials Fusion (PS4), Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier (PS3), Zombie Driver HD Complete Edition (PS3), Squares (PSV) a Atomic Ninjas (PSV).

  • 26. 7. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v srpnu 2017 zdarma Slime Rancher (XOne), Trials Fusion (XOne), Bayonetta (X360 / XOne) a Red Faction: Armageddon (X360 / XOne).

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
4. května 2014
Recenze