Watch Dogs - videorecenze PC verze

16. 7. 2014 11:00 | Videorecenze

Lukáš Grygar se s dvou měsíčním odstupem podíval na PC verzi Watch Dogs, kterou tvůrci v mezičase vybavili záplatami a fanoušci zase modifikací, která odemyká vzhled hry na úrovni dva roky starého dema z E3.  Původní textovou recenzi hry čtete na Games.cz: http://games.tiscali.cz/recenze/watch-dogs-recenze-pc-verze-238745

Související videa

Další videa

Související články

Díky pandemii bude spousta her zadarmo. Například Assassin’s Creed Odyssey

Ne každý se snaží na aktuální nepříjemné situaci vydělat tak jako překupníci s rouškami. Najdou se vývojáři a vydavatelé, kteří v časech domácích kanceláří a omezeného pohybu rozdávají své hry zadarmo, aby se lidé doma náhodou nenudili. O blížícím se víkendu bude obzvlášť z čeho vybírat a do některých kousků se můžete pustit už teď.

Stáhněte si zdarma a legálně – Watch Dogs, Oxenfree nebo Layers of Fear

Není týdne beze slev. Na Steamu, na GOG, na Humble Bundle, však víte sami. A někdy v rámci takových slevových akcí rozdávají vývojáři a distributoři hry i zdarma. Třeba na GOG byla nedávno k dispozici bez placení skvělá adventura Grim Fandango a nyní je na tom samém portálu k mání Oxenfree - adventura, kterou si také nechcete nechat ujít. Zejména, když za její pořízení nic neplatíte. Není to však jediná hra, kterou si můžete aktuálně pořídit zdarma.

Nejnovější články