Ultimate General: Gettysburg

Ultimate General: Gettysburg

Články

V RTS Ultimate General: Civil War projdete hlavními bojišti Americké občanské války

Snad si ještě pamatujete velmi povedenou realtime strategii Ultimate General: Gettysburg, která si v naší recenzi vysloužila krásnou osmičku. Ukrajinský tým Game-Labs rozhodně nechce nechat svůj RTS systém ležet ladem a tak se vrátí s novou hrou, jejíž název říká vše: Ultimate General: Civil War. Jak asi správně tušíte, tentokrát nepůjde jen o detailně rozebranou jednu bitvu, ale celou Americkou občanskou válku a pěknou řádku bitev.

Ultimate General: Gettysburg naučí milovat historii Ameriky i strategické nováčky

Americká občanská válka není pro evropské hráče příliš zajímavé téma. Snad proto, že máme v Evropě vlastních historických patálií dost, nebo proto, že jí málokdo rozumí. Jen hrstce virtuálních válečníků říkají něco pojmy jako Antietam, Gettysburg nebo generál Robert E. Lee. Realtime strategie Ultimate General: Gettysburg ale váš nezájem o Ameriku a její historii zlomí. Podání historie v jejím pojetí je natolik strhující, že budete pátrat po informacích a snažit se alespoň nasát a pochopit zásadní fakta o Americké občanské válce. Na to sázím krk!

Autor DarthModu k Total Warům oznámil vlastní strategii - Ultimate General: Gettysburg

No vida! Nick Thomadis prohlašoval, že další DarthMody nemáme čekat, protože má moc práce mimo Total War. A nyní se ukázalo na čem pracuje – na vlastní real-time strategii. Jak vám její název - Ultimate General: Gettysburg - napoví, nechal se Nick inspirovat nejznámější bitvou Americké občanské války, bitvou u Gettysburgu. Není to zrovna můj šálek kávy, ale proti gustu....
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
13. června 2015
Recenze