Unavowed

Unavowed

Články

Z Xbox Game Passu mizí víc her, než jich tam přibývá

Obsah předplatného Xbox Game Pass je zhruba stejně stabilní jako ten na Netflixu. Spousta her měsíc co měsíc přibývá, ale také jich dokonce ještě větší počet ubývá. Těžko říct, jestli už je opravdu nikdo nehraje, nebo vás jen Microsoft chce přimět k jejich trvalé koupi. Tak či tak, v Game Passu už prostě nebudou.

Best of 2018: Nejlepší adventura

Adventury stále ještě nejsou mrtvý žánr, byť jim zlí jazykové zvěstují konec už dobrých patnáct let. Na rozdíl od jejich akčních sester se v nich většinou moc nestřílí a nebojuje, a vaše pozornost se tak může soustředit na vyprávěný příběh a řešení zapeklitějších hádanek. Která trojice nám letos v redakci nejvíc zamotala hlavu?

GamesPlay – hrajeme démonický thriller Unavowed

„Nelineární průchod hrou“, „vyberte si svou vlastní cestu“, „spousta možných řešení jednoho problému“… Takové sliby už jsme slyšeli mnohokrát, ale k jejich naplnění zas tak často nedochází. O to krásnější je, když se to někomu povede, a ten někdo je Unavowed, kde coby člen speciální jednotky lovíte démony. Víme, že to u pixelartové adventury zní divně, ale bere si toho docela dost z Mass Effectu.

Je čas pomstít se démonům. Adventura Unavowed vychází za měsíc

Kdo jiný by měl chránit svět před nelítostnými démony. To vás jeden z nich posedl. To ve vaší kůži páchal nevýslovné zlo, zanechával po sobě vzlykající vdovy a studená těla v tratolištích krve. To vám zkazil život, ve kterém jste neustále pronásledovaní policií za skutky, které jste sice spáchali, ale ne vědomě. Dýchejte zhluboka. Odplata totiž není daleko.

První pohled na Unavowed - temnou adveturu od Wadjet Eye

Bezmála dva roky uběhly od oznámení temné adventury Unavowed od studia Wadjet Eye (série Blackwell), než došlo k vydání prvního traileru. Ten představuje prastarý řád Unavowed, jehož členové chrání svět před démony z hlubin bez vědomí široké veřejnosti. A vy jim musíte pomoct.

Fight Club #318: Žlutej pes

Mass Effect Andromeda vyšel ve čtvrtek 23. března, a přestože jsme novinku od EA obšírně rozebírali v recenzi a gamesplayi, pořádně jsme ji ještě neprobrali v podcastu. V průběhu Fight Clubu s pořadovým číslem 318. to napravil Vašek, který s Andromedou strávil několik desítek hodin. Sekundovali a oponovali mu Pavel, Adam a Petr. Samozřejmě zmíněné osazenstvo nezůstalo jenom u Mass Effectu. Probírali ještě následující hry a témata.

Bleskovky

  • 3. 7. 2019 - Službu Xbox Game Pass v červenci rozšíří Middle-Earth: Shadow of War, Dead Rising 4, Undertale, Unavowed, Blazing Chrome, My Time at Portia, Timespinner a Lego City: Undercover.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
14. prosince 2018
Recenze