Unreal Tournament

Unreal Tournament

Články

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Nečekaně otevřený Epic Games Store láká na exkluzivní tituly a hry zdarma

Před dvěma dny jsme se dozvěděli o dalším plánovaném online obchodu s hrami od studia Epic Games. Tehdy výkonný ředitel Tim Sweeney neřekl konkrétní datum spuštění obchodu, ale vše naznačovalo až příští rok. Náznaky jsou ty tam, Epic Games Store už jede v plném provozu a láká na slibované hry zdarma.

Příští rok se otevře další online obchod, tentokrát od Epicu

Letošní trend? Zjevně orientace na vlastní obchod a snaha vyhnout se Steamu. Discord má vlastní obchod, Bethesda se rozhodla nejít s novým Falloutem na Steam, podobně to udělal Thronebreaker, který na to ale také doplatil… Tento trend bude zjevně pokračovat i příští rok. Spousta obchodů je momentálně v přípravě a nyní se k nim přidává Epic Games Store.

Epic rozšířil Unreal Tournament o novou mapu Underland a osm úkolů

Nový Unreal Tournament je sice stále v alfě a kdy vyjde plná verze zatím vůbec netušíme. Vývojáři ale novým obsahem pro alfu nešetří. Aktuálním příkladem je nová mapa s názvem Underland. Ta je vhodná pro šest až osm hráčů, kteří proti sobě bojují mezi velkými věžemi, které hlídají vchod do rozlehlých jeskyní.

Tvůrci Unreal Tournament přibližují vývoj mapy Titan Pass

Že do vydání Unreal Tournament zvýbá ještě času, dokazuje třeba další video z vývoje hry, které se věnuje tvorbě mapy Titan Pass pro mód Capture the Flag - od prvních prototypů až po finální verzi, kterou si můžete zahrát v alfa verzi hry.

Unreal Tournament vypadá už teď skvěle a můžete si ho i zahrát

Ačkoliv se chystaný návrat k multiplayerové řežbě Unreal Tournament nachází teprve v pre-alfa stádiu vývoje, už teď vypadá skvěle. Tvůrci to předvádí na vlastní mapě Outpost 23, kterou si můžete zahrát po stažení klienta (pokud jste v pre-alfa programu), a která se předvádí i na videu, které najdete uvnitř článku. To kdybyste nechtěli hned zkoušet hru, ale zajímá vás, jak teď může hra vypadat. Odpověď je prostá – dobře.

Bleskovky

  • 15. 3. 2016 - Do Unreal Tournament přibyla zimní mapa DM-Chill.

  • 12. 5. 2014 - O hudbu ke hře Unreal Tournament se postará stejný člověk, který pracoval i na původním Unreal a Unreal Tournament.