Until Dawn: Rush of Blood
Věková dostupnost

Until Dawn: Rush of Blood

Články

Do jakých titulů se můžete pustit s listopadovým PS Plus a Games with Gold?

Troufám si tvrdit, že minulou nabídku her „zdarma“ v rámci předplatného na konzolích PlayStation a Xbox vyhrálo s mírným náskokem Sony. Zatímco Microsoft nabídl skvělé Gone Home a The Turing Test na Xbox One a nadprůměrnou Medal of Honor: Airborne na Xbox 360, Sony se vytasila s kompletní kolekcí hororovky Amnesia a parádním Metal Gear Solid V: The Phantom Pain na PS4. V aktuálním měsíci je pak v mých očích jasným vítězem minulý poražený – Microsoft.

PlayStation VR – test vybraných VR her

Za předpokladu, že jste se během instalace PlayStation VR omylem neuškrtili jedním z dvaceti přiložených kabelů, máte nyní připravenou helmu pro virtuální realitu a dozajista se dostavila i touha virtuálně experimentovat. Výběr je solidní, přesto jsou tu tituly, za které asi nebudete chtít zbytečně utrácet. Pojďme se tedy na vybrané PSVR hry podívat zblízka.

PlayStation VR – hardwarový test

PlayStation VR se minimálně cenou trefuje do pomyslného zlatého středu. Na cenové ose se nachází mezi levnou mobilní virtuální realitou a poměrně drahým HTC Vive. Bude cena rozhodující argument? A je vůbec možné provozovat VR na konzoli, která zrovna neoplývá špičkovým výkonem? Po několika dnech strávených s futuristickou helmou na hlavě to vypadá, že si PSVR své příznivce najde, ale nebude to mít snadné.

PlayStation VR jde v ČR do prodeje 13. října za 10 990 Kč

Ačkoliv bylo už v původním oznámení data vydání PlayStation VR řečeno, že by měl systém virtuální reality pro PlayStation 4 vyjít u nás, stejně jako ve zbytku světa, nyní už to máme oficiálně potvrzené podruhé. V České republice tedy vyjde PS VR 13. října, stejně jako ve zbytku vybraných zemí, které se vešly do první vlny, a jeho cena byla stanovená na 10 990 korun. Mimochodem, Česká republika se tak dostala mezi 24 zemí, které v první vlně jsou.

Bleskovky

  • 1. 11. 2017 - Členové PS Plus programu obdrží v listopadu Worms Battlegrounds (PS4), Bound (PS4 / PSVR), Until Dawn: Rush of Blood (PSVR), That’s You! (PlayLink), R-Type Dimensions (PS3), Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic (PS3), Dungeon Punks (PSV / PS4) a Broken Swor

  • 17. 10. 2016 - Nálož gameplay záběrů z VR titulů: Resident Evil 7 VR (video), Here They Lie (video), Godzilla VR (video),  Until Dawn: Rush of Blood (video), Loading Human (video).

  • 15. 6. 2016 - Na kolik vyjdou připravované PSVR tituly? Until Dawn: Rush of Blood 549 Kč, Tumble VR 269 Kč, Rigs 1699 Kč, PlayStation VR Worlds 1199 Kč.

  • 16. 3. 2016 - Obrazem: Screeny z PS VR titulu Until Dawn: Rush of Blood.