Urban Empire

Urban Empire

Články

Vychází strategie Urban Empire, ve které jde o územní plány i politiku

Politikaření, stavění, budování a zase to politikaření si můžete od dnešního dne vyzkoušet v nové strategii Urban Empire. Tu mají, z pozice vydavatele, na svědomí tvůrci Tropica Kalypso Games a místo na karibský ostrov vás zavedou do fiktivní země Swarelia. Tam si v roli starosty založíte malé město s cílem vybudovat úspěšnou metropoli.

Ambiciózní strategie Urban Empire chce spojit budování města s politikou

Na rozdíly mezi vedením města v roli starosty a budováním města v roli stavitele se zaměřuje nové video z budovatelsko-politické strategie Urban Empire, která vyjde 20. ledna 2017, a když si ji už nyní koupíte na Steamu, dostanete slevu a k tomu balík historických budov navíc.

Vydavatel Tropica představil mix budovatelské strategie a politikaření Urban Empire

Vydavateli Kalypso Media se série Tropico zřejmě osvědčila a líbí natolik, že své portfolio brzy rozšíří o další budovatelskou strategii. Nově oznámená Urban Empire bude ale přeci jen z trochu jiného těsta, než karibské Tropico nebo tradiční urbanstické strategie. V novince od studia Fragment Production budete chvílemi řešit plánování a budování města, zatímco jindy budou na vašich bedrech ležet důležitá politická rozhodnutí.
Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
13. února 2017
Recenze