Adventura Thimbleweed Park představuje jednu z hlavních postav, vývojářku Delores
zdroj: tisková zpráva

Adventura Thimbleweed Park představuje jednu z hlavních postav, vývojářku Delores

18. 8. 2016 14:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Thimbleweed Park, adventura od tvůrců Maniac Mansionu Garyho Winnicka a Rona Gilberta, svou zápletkou a atmosférou hodně připomíná oblíbený seriál Twin Peaks a potvrzuje to i nové video. V něm vás v titulním městečku přivítá jedna z hlavních postav, za něž budete hrát, herní vývojářka Delores Edmund, jejíž mrtvý strýc dal do pohybu události, které ohrožují celé městečko a možná nejen to.

Samotné video vám vysvětlí, že mrtvola, která se v Thimbleweed Parku objeví, je jen to nejmenší. Ostatně, v městě, kde se vyskytují duchové, podivné nadpřirozené události a opravdu zlověstný klaun, je jedna mrtvola opravdu podružná událost. Byť v tomto případě svede dohromady pětici postav, které dostanete během hraní do ruky.

Kromě Delores si zahrajete za dva federální agenty, kteří přijeli vyšetřovat vraždu, ducha prodavače polštářů a onoho klauna. Tvůrci slibují, že ačkoliv vizuálně hra vzdává hold jejich předchozím titulům z dávných dob, hratelností bude Thimbleweed Park moderním titulem bez prvků, které se od dob Maniac Mansionu či Monkey Islandu přežily. Hra vyjde na začátku příštího roku na PC, Xbox One, iOS a Android. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články