Adventura Where the Water Tastes Like Wine má všechno – folk, absurdní příběhy a Stinga
zdroj: tisková zpráva

Adventura Where the Water Tastes Like Wine má všechno – folk, absurdní příběhy a Stinga

11. 1. 2018 11:22 | Video | autor: Patrik Hajda |

Poprvé a naposledy jsme o hře informovali již před dvěma lety. Tehdy nás Where the Water Tastes Like Wine zaujala svým grafickým zpracováním a důrazem na vyprávění. Ani jedna složka se během tichého vývoje naštěstí nevytratila. A co víc, s právě oznámenými dabéry v čele s frontmanem kapely The Police jsme ještě více zvědaví.

Základní premisa hry je jednoduchá – v roli záhadného kostlivce putujete s uzlíčkem na zádech napříč Spojenými státy a nasloucháte příběhům lidí, které při tom potkáte. Navzájem si předáváte moudra a dozvídáte se něco o životě lidí. Někdy půjde o zcela smysluplné zážitky, jindy nebude chybět absurdno.

Hra vzniká v novém studiu Dim Bulb Games, které si založil programátor a spoluzakladatel studia Fullbright (Gone Home) Johnnemann Nordhagen. Vzhledem k vyprávěcí podstatě se naštěstí nevykašlal na dabing a najal si opravdu zkušené dabéry a jednu slavnou rockovou hvězdu – Stinga. Ten dabuje jednu z důležitých postav, vlka vykladače karet.

zdroj: Archiv

K dalším zajímavým jménům patří třeba Cissy Jones (Delilah z Firewatch), Melisa Hutchison (Clementine z 3. sezóny adventury The Walking Dead) nebo třeba Kimberly Brooks (Ashley Williams z Mass Effect 3). Kompletní seznam všech dabérů naleznete na oficiálních stránkách.

Zde rovněž najdete 15 různých spisovatelů, přičemž každý z nich se ujal jiné postavy, kterou ve hře potkáte. Díky tomu na vás čekají opravdu originální příběhy s vlastním stylem podání. Zní to opravdu zajímavě a díky skloubení 2D a 3D prvků v unikátním grafickém stylu se na Where the Water Tastes Like Wine i příjemně kouká. Hra by měla vyjít ještě letos na Steamu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články