Agenti z The Division 2 řeší v ulicích Washingtonu občanskou válku
zdroj: tisková zpráva

Agenti z The Division 2 řeší v ulicích Washingtonu občanskou válku

17. 1. 2019 11:26 | Video | autor: Patrik Hajda |

Dva měsíce. Taková doba stojí mezi námi a vydáním pokračování městské střílečky The Division 2. Sbohem, sněhobílé prostředí, těšilo nás, New Yorku. Druhý výlet divizních agentů směřuje na jihozápad do hlavního města Spojených států amerických. Prosluněný Washington, D.C. dnes možná láká davy turistů, ale v době apokalyptické se proměnil ve válečnou zónu. Zkrotit zmobilizované obyvatele bude na vašich bedrech.

Zatímco v New Yorku jste čelili čističům v protiradiačních oblecích, ve Washingtonu, D.C. na vás čekají ozbrojení magoři z řad běžných obyvatel, kteří se rozhodli vzít věci do vlastních rukou. Takových skupin se samozřejmě najde víc a jak to tak bývá, nemají se vzájemně zrovna v lásce. Ulice města se sídlem prezidenta zachvátila občanská válka.

Ta je hlavním důvodem vašeho převelení a jádrem příběhu, který se odkrývá v novém traileru. Nezní to nijak zvlášť originálně ani poutavě, ale zatím z toho můžeme vinit jen video. Vlastní hra může jedině překvapit propletenou zápletkou, na kterou jen tak nezapomeneme. The Division 2 je sice ještě dva měsíce vzdálená, ale do příběhu nakouknete už zkraje února, budete-li mít odvahu nebo štěstí.

zdroj: Archiv

Odvahou je myšlena předobjednávka hry. Ta vám totiž zajistí přístup do uzavřené bety, která poběží od 7. do 10. února na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Štěstím je pak myšlena pozvánka, kterou dostanou vybraní jedinci bez předobjednávky po odeslání žádosti o přístup.

The Division 2 vyjde 15. března, takže výsledky z uzavřené bety se ještě mohou promítnout do výsledného produktu (když se nedejbože objeví nějaké bugy, zbraně budou nevyvážené a podobně). Jak už jsme informovali před týdnem, The Division 2 nepůjde pořídit přes Steam, ale pouze přes Ubisoft Store a Epic Games Store. Ve stejném článku rovněž naleznete hardwarové požadavky.

Nejnovější články