Akce Succubus ukazuje další porci nechutných záběrů, cenzura nepomáhá
zdroj: tisková zpráva

Akce Succubus ukazuje další porci nechutných záběrů, cenzura nepomáhá

18. 3. 2020 11:45 | Video | autor: Patrik Hajda |

Jedna démonská akce je za dveřmi, druhá se teprve ještě peče. Doom Slayer to možná ani neví, ale vedle zástupu fanoušků má i jednu velmi neobvyklou, po čertech oddanou fanynku Vydiju, která si stejně jako on libuje v masakrování pekelných démonů, jen si na rozdíl od něj neváhá s démony patřičně užít, než je rozporcuje. Nové záběry z hraní to nevyvrací.

Nové video pochází z pozdější fáze hry Succubus a nabízí pohled na jedno ze čtyř grafických ztvárnění pekelného světa. Sukuba Vydija nemá žádný problém s řadovými hříšníky, kteří zaslouží uznání za odvahu, se kterou se vrhají na nahou bytost vyžívající se v neřestech a nechutnostech.

Ale jakmile přijde na scénu další nahá ženština Amazonka, začne se Vydija potit. Naštěstí má k ruce arzenál zbraní na blízko, mezi kterými najdete kostěný meč, kosu a kladivo. Kromě toho sukuba ovládá ohnivou magii a v průběhu hry se naučí novým kouzlům po nasbírání adekvátního počtu zkušeností.

Záběry ve videu jsou i přes aplikovanou cenzuru stále dosti nechutné a nedoporučují se divákům mladším osmnácti let. Cenzura není do videa dodělaná dodatečně, ale je obsažena přímo ve hře, kde samozřejmě nebude chybět možnost jejího vypnutí.

zdroj: Madmind Studio

Pokud vás zajímá víc z vývoje hry Succubus, pak sledujte oficiální Twitter Vydiji, kde se to hemží erotickými selfiečky a adorací Doom Slayera. Nově byl zřízen i blog, kde budou přibývat informace ze zákulisí včetně tvorby dabingu. Succubus ještě nemá datum vydání.

P.S. Tvůrci z Madmind Studio hlásí, že jejich předchozích dvou her Agony a vylepšené verze Agony Unrated se dohromady prodalo přes 300 tisíc kopií, z toho 200 tisíc na PC a zbytek na konzolích. Oba tituly jsou nyní ve slevě za zhruba stokorunu každý.

Nejnovější články